Pun pogodak

Dama u crnom: Melanija Tramp u kompletu savršenog kroja (FOTO)

Američki predsednik Donald Tramp održao je prvi veliki govor u Kongresu, a njegova supruga Melanija je blistala od ponosa, odevena bez greške za ovu priliku
Moda 01.03.2017. - 16:02h Autor: elle.rs
Foto: Reuters / Kevin Lamarque

Prvi veliki govor Donald Tramp održao je u Kongresu, od kada je 20. januara preuzeo najviši položaj u zemlji, a u centru pažnje njegovog obraćanja zakonodavcima iz oba doma Kongresa i američkom narodu bili su njegovi budžetski prioriteti, ali je 45. predsednik SAD govorio i o mnogim drugim temama.

 

Foto: Reuters / Kevin Lamarque
Foto: Reuters / Kevin Lamarque

Međutim, na prvom obraćanju naravno bila je i njegova supruga, Melanija Tramp, koja je pažljivo ispratila svaku njegovu reč, sa balkona Kongresa, piše Elle.rs.

 

Melanija Tramp javno osramoćena: Pravilo bontona koje se nikad ne krši! (VIDEO)

 

Melanija se u loži pojavila praćena rodbinom ljudi koja je stradala u nasilnim napadima neprijavljenih imigranata, ne bi li dodatno ojačala Trampov stav, direktivu o zabrani ulaska u SAD za građane sedam mahom muslimanskih zemalja.

 

Za ovo pojavljivanje Melanija je izabrala stejtment blejzer s potpisom Majkla Korsa koji polako ali sigurno postaje njen omiljeni dizajner, jer je do sada već nekoliko puta nosila njegove komade.

 

Melanija Tramp u vatrenom izdanju: Kada je progovorila, Amerikanci ostali bez teksta! (FOTO)

 

Prva dama Amerike nije mogla bolji komad da odabere! Savršeno krojen blejzer iz prolećne kolekcije dizajnera koji prati liniju tela i malo je duži od uobičajnog, opšiven je svetlucavim kristalima, a dodatno je stilizovan kaišem.

 

Foto: Reuters / Kevin Lamarque
Foto: Reuters / Kevin Lamarque

Pravi stejtment komad, Melanija je uparila sa uzanom, "pensil" suknjom diskretnog šlica iz iste kolekcije, dok je kosu stilizovala u blage talase.

 

Japanci ostali nemi pred njenom lepotom: Elegancija kakva priliči samo Melaniji Tramp! (FOTO)

 

Foto: Reuters / Jonathan Ernst
Foto: Reuters / Jonathan Ernst

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...