Neprolazna moda

3 modela jakne koje svaka žena treba da ima u ormaru: Šik detalj koji se uklapa u svaki stil! (FOTO)

I za ležerne, i za elegantne odevne kombinacije

Moda
Autor:
3 modela jakne koje svaka žena treba da ima u ormaru: Šik detalj koji se uklapa u svaki stil! (FOTO)
Foto: Profimedia

Jakna spada u odevne komade koji su aktuelni u svim sezonama. Ali, tri modela su od samog starta postali ključni i neizostavni u garderoberu svake šik dame, piše Elle.rs.

Teksas jakna Komad koji dolazi u bezbroj nijansi i krojeva, i traje večno. Teksas jaknu možete kombinovati uz gotovo sve što vam padne na pamet. Idealna je za ležerne dnevne kombinacije kojima želite da udahnute malo klasičnog buntovničkog duha i notu boho šika.

10 načina da vaša garderoba uvek izgleda skupo: Jednostavni modni saveti za svakoga!

Klasičan sako ili blejzer Komad koji često vidimo na zvezdama i koji svaku kombinaciju podigne u sekundi. Klasični crni sako možete da kombinujete na bezbroj načina - uz jeans, crne cigaret pantalone, vrećaste pantalone, ali i haljinu i mini suknju.

Crni, sivi i beli je idealan za večernje i poslovne kombinacije, dok su modeli u neon i veselim bojama sjajni za kafenisanja, svirke i koktel varijante na otvorenom.

Kožna jakna Žene su odavno shvatile koliko vredi dobra kožna jakna. Komad koji je bio omiljen buntovnim marginalcima i motoristima na velika vrata je ušao u svakodnevnu modu, i sigurni smo da nikada neće izgubiti status klasičnog komada za svaku priliku.

Da crna odeća bude kao nova: Jednostavan trik protiv izbledele garderobe!

A post shared by ♡ ????? ♡ (@_lauri_1103) on

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs