Usvojite trikove

Zanosne Ruskinje znaju sve cake: Kako da budete šik i elegantne na najvećoj hladnoći! (FOTO)

Modne blogerke i manekenke iz ledom okovane zemlje dale su savete svim ženama
Moda
14:04h Autor:
Zanosne Ruskinje znaju sve cake: Kako da budete šik i elegantne na najvećoj hladnoći! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ko to kaže, ko to laže da u zimskim mesecima možemo da zaboravimo na šik, prefinjene i elegantne odevne kombinacije?

Ruskinje su pravi primer za to! Modne blogerke i manekenke iz ledom okovane zemlje rešile su da za slavni modni časopis Vog daju savete svim ženama kojima je teško da pronađu svoj zimski stil.

1. "Kad sam bila dete, nosila sam mnogo slojeva odeće i tradicionalne ruske čizme valenki. Baka mi je plela džempere, čarape i šalove koje sam nosila preko pola lica da bih se zaštitila od hladnoće. Danas obožavam da nosim rolke! One su tako šik, ali i tople", kaže ruski model i nutricionista, Valentina Zeljajeva.

6 trendova koji odlaze u zaborav: Doviđenja pufnama i najudobnijim čizmama! (FOTO)

2. "Šal od kašmira je jedna od najboljih modnih investicija. Možete da ga nosite preko ramena ili oko glave, u oba slučaja vas greje, a izgleda fenomenalno! Osim toga, nežan kašmir ne može da vam uništi frizuru, kao što to čini kapa, a ako postane vruće, lako ćete ga složiti u torbu", otkriva manekenka Vlada Rosljakova.

3. "Odvojite novac za topao kaput ili jaknu, pa nećete morati ispod da oblačite 15 džempera kojima je očigledno mesto u prolećnoj garderobi", savetuje model i glumica Darija Strokus.

Kraljica obukla najkraću haljinu ikad: Javnost sa čuđenjem podiže obrve! (FOTO)

A photo posted by Daria Strokous (@dariastrokous) on Feb 19, 2015 at 12:39pm PST

4. "U Rusiji žene nose dosta krzna, ali budući da sam ja vegetarijanka, ne nosim ga. Umesto krzna nosim dosta pletiva, kao i tradicionalni šal-ogrtač pavlopasadski, koji može da se kombinuje na šik načine", poručuje dizajnerka Vika Gazinskaja.

5. "Obožavam raskošne krznene kapute, a imam jaknu koja mi spašava život od hladnoće u Njujorku! Rumeni obrazi i osmeh slažu se uz svaku vrsta krzna - to je najbolja odevna kombinacija", kaže nasmejana stilistkinja Anja Ziurova.

Dženifer Lorens u džemperu na sivom tepihu: Neobičan ali pun pogodak? (FOTO)

A photo posted by anyaziourova (@anyaziourova) on Jul 14, 2016 at 10:54am PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs