Da li sme ili ne sme

Kraljica obukla najkraću haljinu ikad: Javnost sa čuđenjem podiže obrve! (FOTO)

Članovi kraljevskih porodica, bez obzira na to iz koje su zemlje, jednostavno ne mogu napraviti pravi izbor kada je u pitanju oblačenje
Moda
17:50h Autor:
Kraljica obukla najkraću haljinu ikad: Javnost sa čuđenjem podiže obrve! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kraljica Leticija bila je jedna od učesnika međunarodnog simpozijuma na kojem se raspravljalo o održivim prehrambenim sistemima i poboljšanju zdrave ishrane.

Lepa 44-ogodišnja Španjkinja ponovno je podigla prašinu svojim modnim izborom. Obukla je belu mini haljinu omiljenog dizajnera Felipea Varele koju je nosila 2015. godine na dodeli novinarskih nagrada "Luis Carandell".

Tada se u evropskim medijima poveo razgovor o tome da li Leticija nosi prekratke haljine s obzirom na svoju kraljevsku titulu pa je repriza haljine korisnicima društvenih mreža bila povod za ponovno pokretanje iste rasprave.

Princ Hari ima novu devojku, Elizabeta je već ne podnosi: Snajka ima 3 velike mane! (FOTO)

Naravno, modni stručnjaci misle da deo javnosti koji kritikuje njene odevne kombinacije ipak preteruje jer je Leticija primer moderne kraljice za moderna vremena.

Britanski modni urednik Simon Glazin izjavio je kako Kejt Midlton sigurno ne bi mogla sebi da dopusti nošenje ovako kratke haljine zbog strogih pravila britanske monarhije, ali Leticija ima puno više prostora za zanimljive modne igre.

Mrzela je rođena majka, suprug, narod: Da li je ona najokrutnija kraljica svih vremena? (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Članovi kraljevskih porodica, bez obzira na to iz koje su zemlje, jednostavno ne mogu napraviti pravi izbor kada je u pitanju oblačenje.

Previše kratko, previše svetlo, previše hrabro. Žalbe se samo nižu. Ali niko ne može reći da će kraljica vladati drugačije kada odluči da obuče kraću haljinu. Ovo su nova vremena. Vrlo je staromodno misliti da bi kraljica trebala biti samo u suknjama ispod kolena ili bluzama zakopčanim do brade.

Nemojmo zaboraviti da je Leticija nekada bila televizijska voditeljka. Ona predstavlja novo lice kraljevskih porodica, moderno i sveže, zaključio je Glazin.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs