Obratite pažnju

Greške kod oblačenja zbog kojih izgledate loše: Čine vas debljom, skraćuju noge!

Koliko god da vežbate i trudite se da izgledate fit, samo jednim postupkom upropastićete svoju figuru
Moda 07.10.2016. - 11:57h Autor: Stil
Foto: Profimedia

Možete da idete u teretanu svaki dan, jedete zelene jabuke, trčite svako jutro, ali ako pogrešno izaberete odeću, pada sve u vodu.

 

Dakle, loš izbor odeće može da vas učini debljom. Isto tako, modni znalci znaju kako da upravo garderobom sakriju mane na telu.

 

Sajt Bright Side izdvojio je listu stvari koje će vam pomoći da izgledate zdravije i lepše, i to u roku od dva minuta.

 

1. Širi modeli šarenolikog desena vašu figuru mogu da učine debljom. Recimo, karirane suknje sa karnerima vaše kukove mogu da vizuelno prošire za nekoliko centimetara (što je odlično za mršavice, ali ne i za ostale dame). Birajte jednostavnije krojeve i desene.

 

2. Horizontalni print takođe proširuje figuru, bilo da su u pitanju pantalone ili bluza. Ako volite pruge, rađe birajte vertikalne - izgledaćete mršavije.

 

3. Mnogo nabora, ukrasa i suvišnih slojeva čini vašu figuru barem duplo većom! Pokušajte da birate jednostavniju odeću, čak i vertiklane pruge ili rajsfešlus na suknji vizuelno izdužuju figuru.

 

4. Krupan print (npr. cvetni desen preko cele haljine) čini figuru širom, naročito struk. S drue strane oštar dekolte i prorezi na haljini mogu vizuelno da vas izduže. Cipele u jednoj boji, naročito nude varijanta (boja kože) definitivno izdužuju noge za nekoliko centimetara. To znaju sve poznate dame.

 

Kako da se obučeš kao milionerka, iako to nisi: Trikovi sa garderobom! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Čamac izrez može da stvori utisak da ste puniji nego što zaista jeste, s druge strane V izrez ima potpuno suprotan efekat - osim što je elegantniji, izdužuje vašu figuru. Mislite o tome kada sledeći put budete kupovali haljinu.

 

6. Kada je reč o horizontalnim prugama na odeći, najgure su one široke. Mnogo uži kukovi izgledaju u jednobojnoj suknji, nego u onoj sa širokim horizontalnim prugama jakih boja.

 

7. Boje su jako bitne. Recimo, devojka u bluzi sa crveno belim prugama, naspram devojke u identičnoj bluzi samo sa plavo belim prugama izgledaće šire. Dakle, jake boje su za mršavice.

 

Kad žena napuni 40: Pravila oblačenja za zrelu damu sa stilom! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...