Sopstvena reklama

Ona putuje sa stilom: U avion obučena kao za modnu pistu! (FOTO)

Od naočara do vrtoglavih potpetica, Viktorija Bekam nosi na sebi svoje kreacije
Moda
02:54h Autor:
Ona putuje sa stilom: U avion obučena kao za modnu pistu! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 3 Foto: Profimedia

Iako najčešće bira crnu garderobu, slavna Viktorija Bekam ovaj put odlučila je da se poigra bojama u znaku printa pa je na aerodromu LAX još jedanput privukla pažnju odličnim stajlingom iz sopstvene kolekcije.

Slavna dizajnerka za svaku priliku bira trendi komade, najčešće one svoje, a slip-haljina u kojoj je odlučila da putuje lako se može iskoristiti za glamurozne prilike.

Nije tajna da je nekadašnja članica grupe Spajs Grls uveliko promenila svoj stajling kroz godine, a koliko se sređuje, ne čudi da je od jedne britanske aviokompanije osvojila titulu slavne dame koja uvek putuje s najviše stila.

Posebnost ove haljine tankih naramenica i plisiranog donjeg dela leži u zanimljivom pop-printu crvenih, plavih i žutih tonova koji podseća na siluete varnica i žutih olovaka.

Smatraju je ikonom stila: Pojavila se na plaži obučena neprimereno! (FOTO)

Ovu itekako zanimljivu haljinu Viktorija je pažljivo stilizovala ubitačnim štiklama Casadei pastelnoružičaste boje i modnim dodacima poput crne torbice na rame, zlatnog sata i sunčanih naočara predimenzioniranog okvira.

Trendovsku bob-frizuru Viktorija je i ovaj put stilizovala u valovitoj formi koju poslednjih meseci obožava. Kao po pitanju haljine, dodaci poput torbice i sunčanih naočara, takođe, delo su njenog sopstvenog brenda. Crna kreacija od svile pokazala se punim pogotkom za putovanje, a Viktoria je ponovno dokazala kako se putuje sa stilom.

16 lekcija vrhunskog stila Viktorije Bekam: Modni priručnik za svaku ženu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs