Šik haljine i kaputi inspirisani muškom modom

Viktorija Bekam: Želim svoju modnu imperiju

Naočare, tašne i farmerke samo su deo njenih kreacija, a dizajniranjem cipela, svojom linijom parfema i veša planira da osvoji ženski svet
Moda
08:32h
Viktorija Bekam: Želim svoju modnu imperiju
Foto: Reuteur

Naziv Poš spajs (Posh spice) predodredio je njenu karijeru još dok je bila članica engleskog benda Spajs grls (Spice girls). Strast prema modi Viktorija Bekam (Victoria Beckham) pokazivala je nekada kao pop zvezda, a sada kao jedna od najvažnijih modnih dizajnerki. na predstojećoj Nedelji mode u Njujorku, rekla je da ima velike planove sa svojom modnom markom.

"Želim više i više", rekla je nekadašnja "Spajsica" Njujork tajmsu uoči predstavljanja njene kolekcije za proleće/leto 2014 na Nedelji mode koja počinje 5. septembra: "Apsolutno želim imperiju".

Bekamova je supruga fudbalera Dejvida Bekama (David Beckham), postala je poznata po svojim kolekcijama.

Prvu modnu reviju imala je 2008. godine i postala je iznenađenje za modni svet.

Bekamova je rekla magazinu da dizajnira odeću koju bi ona volela da nosi, od šik haljina do kaputa inspirisanih muškom modom, košulja i pantalona.

Bekamova takođe dizajnira naočare, tašne i farmerke i njena kolekcija je doživela brzu ekspanziju u Aziji.

Ona je kreirala i novu, pristupačniju liniju, Viktorija, koja ima dosta kežual i šarenih komada odeće, koji su namenjeni mlađima.

"Želim da doprem do što većeg broja žena širom sveta", rekla je ona, dodajući da bi volela da kreira i cipele, da ima svoju liniju parfema i šminke, kao i veša. "Ima toliko stvari koje bih volela da radim".

Ova 39-godišnja majka četvoro dece nedavno se sa porodicom iz Los Anđelesa vratila ponovo u London.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs