Ana Ivanović se pojavila u šortsu i sve škokirala izgledom: Postala nikad zgodnija, a ovo je njen detaljan način ishrane

Ana Ivanović nema ni gram viška, a njene izvajane noge pokrenule su lavinu pitanja na mrežama, te mnoge dame zanima kako je bivša teniserka došla do savršene linije.

Moda
16:29h
Ana Ivanović se pojavila u šortsu i sve škokirala izgledom: Postala nikad zgodnija, a ovo je njen detaljan način ishrane
Foto: Printscreen Instagram / anaivanovic

U životu Ane Ivanović promenilo se mnogo toga otkako se oprostila od tenisa. Naime, udala se, postala majka troje dece, a uz to je veoma uspešna poslovna žena, te ima i svoju kozmetičku liniju. Međutim, u poslednje vreme, posebno nakon trećeg porođaja, mnogi primećuju da je Ana nikad mršavija! Baš na najnovijoj slici došle su do izražaja njene izvajane noge u savršenom jesenjem stajlingu. Ceo autifit je bio u crnim i sivim nijansama, a dame su se oduševila kako je uklopila šorts sa kaputom na sjajan način!

Ana Ivanović
foto: Printscreen Instagram / anaivanovic

Dok je Ana sa osmehom na licu pozirala u ovom večernjem stajlingu, na društvenim mrežama se pokrenula lavina pitanja - kako je dovela liniju do savršenstva? Takođe, ima i pojedinaca koji smatraju da više ni gram ne bi smela da smrša.

Iako se već nekoliko godina ne bavi tenisom, Ana i te kako vodi računa o svojoj liniji i izgledu, te se trudi da redovno trenira i da se zdravo hrani.

Ističe da na njenom tanjiru dominiraju namirnice u zelenoj boji. Konzumira mnogo voća, povrća, žitarica, proteina, ugljenih hidrata i prirodnih masti. Takođe, obožava da pravi salate od proizvoda koje zatekne u frižideru, a jedna od omiljenih kombinacija su joj: jaja, kinoa, paprika, šargarepa, paradajz, krastavac i zelenu salatu.

- Prelijte ga ukusnim prelivom od oraha i začinskog bilja i uživajte - poručila je Ana i dodala da često jede i tost sa avokadom.

Ana Ivanović
foto: Printscreen Instagram / anaivanovic

Takođe, ova velika zagovornica zdravog života ne može da zamisli dan bez mača čaja.

Naime, rado se o japanskom zelenom čaju u prahu, koji donosi brojne blagodeti našem organizmu. Bivša teniserka ga obično konzumira hladnog, a obožava ga jer smanjuje stres, pa samim tim i sprečava nastanak bora.

- Obožavam sjajna dejstva mača čaja. Smanjuje stres i poboljšava koncentraciju, memoriju i raspoloženje - istakla je ova dama posebnog stila.

Mača čaj je hranljiv, niskokaloričan napitak koji sadrži mnoga bioaktivna jedinjenja, kao što su:

  • rutin,
  • kvercetin,
  • kofein
  • hlorofil.

Osim toga, sadrži i vitamine A, C i K, gvožđe i vlakna. Jedan od najvažnijih sastojaka mača čaja je katehin, koji poboljšava mentalnu aktivnost i koncentraciju, ali i sprečava prerano starenje ćelija, što je ključ za mladolikost.

1 / 5 Foto: Printskrin@anaivanovic/Instagram

Sa druge strane, ovaj napitak ubrzava metabolizam, pa je veoma preporučljiv i onima koji žele da smršaju.

Osim toga, Ana praktikuje redovnu fizičku aktivnost - jogu i pilates, a sa suprugom i decom svakodnevne ide u šetnje ili vožnju biciklom.

Neretko u večernjim časovma voli da popije zeleni čaj koji je daleko poznat kao odličan antioksidant, a pomaže kod lenjih creva. Kao omiljenu hranu često navodi da je i suši, a voli da pije i ceđene sokove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs