Čuveni trio

Otvaramo vrata Voga: Upoznajte tri mlade i sjajne asistentkinje Ane Vintur! (FOTO)

Posao asistenta Ane Vintur ponekad može biti jako stresan i napet, ali ima i svojih prednosti - kao što je prisustvovanje Met Gala balu i susreti sa brojnim poznatim ličnostima
Moda
22:58h Autor:
Otvaramo vrata Voga: Upoznajte tri mlade i sjajne asistentkinje Ane Vintur! (FOTO)
Foto: Instagram

Urednica američkog modnog časopisa Vog, čuvena Ana Vintur, važi za jednu od najuticajnijih žena u svetu mode. Besprekorno odevena i dostojanstvenog držanja, Ana često deluje kao hladna i vrlo uzdržana dama.

Ukoliko ste se ikada pitali kako izgleda raditi za jednu tako moćnu ženu, zavirite u Instagram profile ove tri dame, prenosi businessinsider.com.

OVDE saznajte 73 tajne Ane Vintur, i zavirite u unutrašnjost njene kancelarije!

Posao asistenta

Ane Vintur ponekad može biti jako stresan i napet, ali ima i svojih prednosti - kao što je prisustvovanje Met Gala balu i susreti sa brojnim poznatim ličnostima.

Otkrivamo identitet njene tri mlade asistentkinje, koje su, kao što ste možda već i pretpostavili, zaista sjajne. Rej Hana Vakili, Lili Stav Gildor i Lili Goksenin čine čuveni Ana Vintur tim.

Rej Hana je 23-godišnja devojka iz Australije, koja se zbog fakulteta presilila u SAD, gde je 2013. godine diplomirala na Univerzitetu Jejl.

Ima besprekoran osećaj za stil i obožava zdravu hranu. Pet godina je bila u emotivnoj vezi sa jednim australijskim glumcem i modelom, ali su raskinuli septembra ove godine.

OVDE pročitajte 5 saveta Ane Vintur za uspeh u bilo kom poslu!

Njena zamenica je plavokosa Lili Stav. Sve tri uživaju usvom poslu, ali nalaze vremena i za putovanja i relaksaciju. Kao i Rej Hana, i Lili se pojavljuje u brzinskom video Vog intervjuu, u kom Ana Vintur odgovara na 73 kratka pitanja i otvara vrata svoje firme. OVDE pogledajte.

Najzad, treća asistentkinja je Lili Goksenin, koja u Vogu radi skoro dve godine. Nakon što je diplomirala 2009. godine, radila je i u digitalnim medijima, pre nego što je pokucala na vrata Voga.

U svom poslu je ozbiljna i jako odgovorna, ali često zna da svojim ludorijama nasmeje sve prisutne u kancelariji.

Ana Vintur savetuje - OVDE saznajte kako da maksimalno iskoristite garderobu koju posedujete!

Čini se da sve tri devojke uživaju u svom poslu, koji zahteva dosta kreativnosti, posvećenosti i volje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs