Ovaj komad za sve prilike biće hit za jesen: Čini da sve deluje lepše, a lako se kombinuje

Pravi hit jeseni biće zasigurno sivi kardigan.

Moda
Ovaj komad za sve prilike biće hit za jesen: Čini da sve deluje lepše, a lako se kombinuje
Foto: Stoianov-lese / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da li se sećate stajlinga Kim Kardašijan na ovogodišnjoj Met Gali? Da, da, sivi kardigani postali su pravi hit ove sezone.

Jesen 2024. u znaku je povratka jednostavnosti, a sivi kardigan se izdvaja kao prvi koji morate imati na vašoj šoping listi. Ovaj bezvremenski komad uspešno balansira između elegancije i praktičnosti, omogućavajući razne stilizacije koje će dominirati ulicama ove sezone.

Sivi kardigan odlično se uklapa u koncept minimalizma koji se vraća u centar pažnje. U moru šljokica, perja i neobičnih krojeva, dizajneri su se okrenuli klasičnim komadima kao što je trikotaža. On je svestran i može se nositi na različite načine, bilo da preferirate ležeran ili sofisticiran izgled.

Ovaj komad možete lako stilizovati sa jednostavnim farmerkama ili širokim pantalonama, dok će bele suknje dodati romantičnu notu. Kardigan u sivim tonovima može da posluži kao ključni akcenat kada se kombinuje sa neutralnim osnovama.

Dizajneri su ove sezone pokazali različite krojeve – od kratkih, pripijenih modela koji se nose umesto topova, do udobnih, krupno pletenih varijanti. Ovaj komad odgovara svim prilikama, bilo da idete na posao, šetnju gradom ili večernji izlazak. Sivi kardigan se može lako prilagoditi formalnim i opuštenim prilikama, i to je njegova najveća prednost.

Dizajner Tom Braun, veliki je obožavatelj sivih kardigana, koje često uvrsti u svoje kolekcije kao lični pečat. U kombinaciji sa njegovim prepoznatljivim plavim, belim i crvenim linijama, zaista oduzimaju dah.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs