Ima 100 kg, a u providnoj haljini izgleda kao boginja! Vidi se celulit, gaćice i veći stomak, a kažu da nema lepše žene

Nedelja mode u Milanu zvanično je počela juče, a u predivan italijanski grad stigla je Ešli Grejem i svima pomutila pamet!

Moda
21:20h
Ima 100 kg, a u providnoj haljini izgleda kao boginja! Vidi se celulit, gaćice i veći stomak, a kažu da nema lepše žene
Ilustracija, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia Slično

Milano je ovih dana centar modnih dešavanja, a na prestižne revije pristižu brojne poznate ličnosti. Naime, Dejvid Bekam se odlično zabavljao u društvu Ane Vintur, ali svima je zapalo za oko da od njegove supruge Viktorije nije bilo ni traga, ni glasa. Sa druge strane, plus sajz manekenka Ešli Grejem ukrala je svu pažnju prisutnih u providnoj haljini!

Naime, Ešli je uživala u reviji modne kuće "Alberta Ferretti", a zablistala je u upravo u njihovoj kreaciji iz najnovije kolekcije.

Ešli Grejem
foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Već godinama unazad ova 36-godišnjakinja dominira u modnom svetu, a zašto je na samom vrhu demonstrirala je i ovoga puta.

Pojavila se u provdinoj, lepršavoj haljini sa detaljima od crne čipke. Ispod ove izazovne toalete nazirao se grudnjak u istoj nijansi poput haljine, kao i duboke gaćice. Ceo stajling zaokružila je blagim talasima i papučama na štiklu.

1 / 6 Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kada je šminka u pitanju, odabrala je karmin u burgundi boji za kojim su dame širom sveta, doslovno, poludele, a njeni verni fanovi su primetili i da je malo potamnela kosu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs