Glumica ima milione i savršen stil, a na 2 promocije nosila jednu haljinu: Nakon glumačke karijere postala domaćica

Eva Mendes povukla se iz Holivuda i žiže javnosti i pustila svog muža da zablista u punom sjajau, nakon godina u ilegali, sada je napisala knjigu za decu i podsetila sve zašto je obožavaju

Moda
Glumica ima milione i savršen stil, a na 2 promocije nosila jednu haljinu: Nakon glumačke karijere postala domaćica
Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Iako je prošlo 10 godina otkako se Eva Mendes nije pojavila na velikom platnu, ona i dalje drži otvorena vrata za potencijalni povratak glumi.

Glumica je nedavno gostovala u "Good Morning America" i razgovarala o svojoj debitantskoj knjizi za decu, „Desi, Mami i beskonačne brige“, kada su je pitali da li bi se ikada vratila u Holivud.

Eva Mendez
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Ne znam. Ako ima zanimljivih uloga. Otišla sam u vreme kada sam se, pre 10 godina, osećala kao da to treba da uradim, znate, upravo sam radila sa Rajanom Goslingom. A on je najbolji", rekla je uz smeh. „Bilo je to tako veliko u mojoj karijeri da radim sa njim i sa onim što smo zajedno stvorili da sam pomislila ovo je dobar trenutak da kao Sajnfeld jednostavno odem. Pa, ko zna?” Inače Sajnfeld je humoristička serija koja se iznenada završila posle devete sezone, uprkos tome što je bila veoma popularna, pošto je kokreator i zvezda Džeri Sajnfeld osetio da je pravo vreme da se serija završi.

Eva se pojavila u desetinama drugih projekata, pre nego što je glumila pored Goslinga, njenog sadašnjeg supruga, u "The Place Beiond the Pines" 2012. Kasnije se odvojila od glume i fokusirala na podizanje njihove dve ćerke, Esmeralde Amade, kao i na druge poduhvate u svojoj karijeri.

„Ja sam tako srećna, pomislila sam, ako bih mogla da provedem ovo vreme sa svojom decom - a da još uvek radim, samo nisam mogla da glumim, jer vas gluma vodi na razne lokacije. Ja i Rajan smo imali skoro kao neverbalni dogovor: „U redu, on ide na posao, a i ja idem na posao, samo što ću da radim ovde.”

Eva Mendez, Rajan Gosling
foto: Profimedia

Sada je Eva Mendes promovisala svoju prvu knjigu za decu i još jednom pokazala svoju skromnost ali i besprekoran stil na delu.

Naime ona je odabrala tigrastu haljinu, ali je tokom jedne promocije imala bledoplavi kaput preko, dok je na drugoj nosila crni sako. Uz to je nosila visoke crne kožne čizme sa potpeticama i malu crnu torbu.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs