KAD SE UDALA ZA MILIONERA NIJE SLUTILA DA ĆE ŽIVETI U DVOSOBNOM STANU I BITI DOMAĆICA: Žive kao prosečna srpska porodica

Ćuvena glumica Eva Mendez od kada se udala, živi netipičnim holivudskim životom.

Celebrities
KAD SE UDALA ZA MILIONERA NIJE SLUTILA DA ĆE ŽIVETI U DVOSOBNOM STANU I BITI DOMAĆICA: Žive kao prosečna srpska porodica
Foto: Profimedia

Eva Mendez godinama unazad se ne može videti ni na jednom većem dešavanju. Čak i pre nekoliko meseci, na dodeli Oskara, nije se pojavila sa suprugom Rajanom Goslingom, već ga je bodrila iza kamera.

Iako je svojevremeno bila jedna od najpopularnijih glumica, povukla se kada je dobila decu, a sada je prvi put progovorila o svojoj odluci.

Kako je ispričala u intervjuu za People, zbog toga nije zažalila. Zapravo, glumica je ranije često govorila da nije želela da bude supruga i majka, a onda se pojavio Rajan Gosling.

Eva Mendez
foto: Profimedia

"Izvestan čovek je ušao u moj život i naterao me da promenim mišljenje o svim tim stvarima", započela je Eva i dodala da je njena karijera od 2016. na "čekanju".

Kada je dobila i drugu čerku, pauzu je doživela kao "najlakšu odluku ikada", jer je smatrala da ne treba zbog filmova da propušta najvažnije trenutke u odrastanju ćerki.

"Tako sam srećna. I pomislila sam, ako mogu da provedem ovo vreme sa svojom decom – pa i to je posao", zaključila je glumica.

Eva Mendez
foto: Profimedia

Međutim, Rajan nije učinio isto. On je nastavio da snima, dok je Mendez preuzela ulogu domaćice. Iako glumica nema problem da bude "stay at home mum", mnogi smatraju da je ovako nešto nefer, jer su i mimo Holivuda žene te koje žrtvuju karijere zbog dece, gotovo kao da se to očekuje, ali ne i muškarci.

Inače, glumački par važi za jedan od najmisterioznijih u Holivudu, s obzirom da se trude da intimu sačuvaju od radoznalih pogleda javnosti. Retko daju intervjue, i često uspevaju da promaknu paparacima, te se na prste obe ruke mogu izbrojati njihove zajedničke fotografije u poslednjih par godina.

Takođe za njih važi i da žive skromno, kao i da se ne razmeću novcem, te tako nemaju ni pomoćnice, niti dadilje.

Eva Mendez
foto: Marksman/Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pisalo se i da Mendez i Gosling, iako imaju 90 miliona dolara na računu, žive u dvosobnom stanu, kako bi naučili ćerke da budu prizmne. A ukoliko je to tačno, samo možemo da kažemo - kapa dole.

Zanimljivo je i da je Eva fokus sa snimanja filmova prebacila na sopstveni biznis sa sredstvima za čišćenje, s obzirom da je i ranije govorila da je raspremanje kuće i pranje sudova opušta.

Eva Mendez, Rajan Gosling
foto: Profimedia

Zbog toga je pokrenula i brend koji se bavi proizvodnjom antibakterijskih sunđera za čišćenje. To deluje terapeutski na nju. Ona kaže: "Život je tako haotičan. Ali jedina stvar koju mogu da kontrolišem je moja kuća, moja kuhinja. Dakle, kada perem sudove, to je za mene meditativno i ide dublje od pukog čišćenja, daje mi jasnoću. Čista sudopera za mene je bistar um."

(Stil/ Wanted)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs