Samo ona može da izgleda tako zavodljivo zakopčana do grla: Pevačica ima novu karijeru i nikada nije bila srećnija

Nikol je jedna od najlepših pevačica i definitivno najzgodnijih, u petoj deceniji izgleda nikad bolje i nikad nije bila uspešnija nego sad

Moda
Samo ona može da izgleda tako zavodljivo zakopčana do grla: Pevačica ima novu karijeru i nikada nije bila srećnija
Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nikol Šerzinger je u kratkoj beloj haljini pokazala vitku figuru dok je slavila svoju glavnu ulogu u dugo očekivanom oživljavanju Bulevara Sunset na Brodveju.

Bivša pevačica Pusiket Dolsa igraće glavnu ulogu izbledele glumice Norme Dezmond u klasičnom mjuziklu Endru Lojda Vebera, a samo nekoliko nedelja pre njegovog otvaranja pojavila se na koktelu u Njujorku.

Nikol je izgledala senzacionalno u neobičnom kroju bele haljine koja je imala pufnaste rukave i iako je bila zakopčana do grla, pokazala je svoje zategnute noge.

Nikol Šerzinger
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odlučila se upečatljivi crveni karmin i skupila je svoje tamne pramenove u rep, Nikol je upotpunila izgled sa parom crnih potpetica i setom malih minđuša u obliku karika.

Zajedno sa kolegama iz Londona, Grejs Hodžet-Jang i Dejvidom Takstonom, izgledali su odlično raspoloženi dok su se pripremali za svoje debi na Brodveju. Pevačica je nedavno priznala da se uprkos uspehu u pozorištu u početku osećala 'odbačenom' od strane industrije nakon njene pop karijere.

Ona je za People rekla: ''"Imam 46 godina. Nikada nisam bila jača — fizički, mentalno, emocionalno. U najboljim sam godinama. Nema boljeg vremena da stvaram posao koji ima smisla u ovom svetu. U tome je i tragedija: u tome što si na najboljem mestu u svom životu. Tako si pun, imaš toliko toga da daš, a ljudi su te odbacili, otpustili i rekli: „Vreme ti je isteklo...“

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs