Direktorka Sava centra žarko htela da bude glumica, pa uz najmoćnijeg Srbina postala uspešna: Svi joj zavide na 1 stvari

Kristina Milinčić je direktorka Sava Centra, a njeno poslovno putovanje ide sam uzlaznom putanjom, te ređa uspeh za uspehom

Moda
10:48h
Direktorka Sava centra žarko htela da bude glumica, pa uz najmoćnijeg Srbina postala uspešna: Svi joj zavide na 1 stvari
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

O Kristini Milinčić se poslednjih dana puno priča i piše, te se stiče utisak da je upravo ona bila glavna zvezda na otvaranju čuvene Plave dvorane u Sava centru. Čini se da je zasenila mnogobrojne poznate dame na crvenom tepihu, posebno pojaviviši se ruku pod ruku sa glumcem Milanom Marićem. Naime, ova zanosna brineta već neko vreme se nalazi na direktorskoj poziciji ove ustanove sa dugom tradicijiom, te imala i jednu od ključnih uloga u njenom renoviranju.

Naime, Kristina je diplomirala na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu na smeru za turizam i hotelijerstvo. Kao tinejdžerka je želela da postane poznata glumica, te je pohađala i časove, ali život je odveo na potpuno drugu stranu.

Kristina Milinčić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Najveće poslovno iskustvo dobila je u kompaniji "Delta Holding". Tamo je počela da radi još 2012. u sektoru protokola, a potom od 2014. svoje angažovanje nastavlja u kabinetu predsednika Miškovića, dok poziciju šefa kabineta preuzima već 2015. godine. Članica je Srpske asocijacije menadžera, te konstanto svoje znanje usavršava.

Slovi za jednu od najbolje obučenih Srpkinja, što je i potvrdila svojim stajlinzima na svečanom otvaranju. Prvo se pojavila i damskoj roze haljini sa karnerima, da bi potom održala govoru u sali u raskošnoj plavoj toaleti, baš u boji po kojoj prostor za kulturna dešavanja i nosi ime.

1 / 8 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

- To zapravo povratak Sava centra svojim korenima. Naša javnost je pomalo zaboravila da je ovaj objekat osmišljen i napravljen pre svega kao mesto za velike poslovne, političke i kulturne skupove. Tek sa krizom u Jugoslaviji on se polako pretvarao u zonu za zabavu i šoping. Mi sada Sava centru vraćamo ulogu najvećeg kongresnog centra u regionu zapadnog Balkana, što on bez sumnje zaslužuje - istakla je Kristina.

Međutim, gde god da se pojavi, bez obzira da li je to šetnja gradom, formalni sastanak ili neki događaj - uvek pronaše savršen autfit, te joj brojne dame zavide na tako savršenom stilu.

Pored veoma uspešne karijere, Kristina je i mama jedne devojčice, te njoj posvećuje svo svoje slobodno vreme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs