Hajdi Klum zablistala u sivoj haljini: Svi gledali u hit ogrlicu koja je bila pun pogodak

Haljina Hajdi Klum bila je pun pogodak večeri, a veći hit bila je jedino njena ogrlica.

Moda
Hajdi Klum zablistala u sivoj haljini: Svi gledali u hit ogrlicu koja je bila pun pogodak
Foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

TV ličnost i sutkinja popularnog takmičenja "Ja imam talenat" Hajdi Klum, je još jednom zasijala na crvenom tepihu povodom četvrtfinalne večeri američkog izdanja, potvrđujući svoj status modne ikone.

Na nedavnom događaju, ponosno je prošetala u elegantnoj, uskoj sivoj haljini koja je savršeno istakla njenu vitku figuru. Haljina je imala duboki dekolte, dodajući dozu senzualnosti, dok je kroj haljine naglašavao njenu ženstvenost i sofisticiranost.

Hajdi Klum
foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Njen izgled je bio besprekorno upotpunjen crnim štiklama, koje su dodatno izdužile njenu siluetu. Dugi, talasasti pramenovi njene kose savršeno su uokvirili njeno lice, dajući dodir glamura čitavom izgledu.

Hajdi Klum je na ovom događaju demonstrirala savršen balans između sofisticiranosti i suptilne provokativnosti. Sivi ton haljine savršeno se uklapa s njenim preplanulim tenom, a tkanina blago prati njene obline, dajući izgled koji je istovremeno elegantan i zavodljiv.

Hajdi Klum
foto: CraSH / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ono što posebno privlači pažnju je njen izbor aksesoara. Delikatna ogrlica koja pada u V-oblik prati liniju njenog dekoltea, naglašavajući njen graciozni vrat i dodajući suptilni sjaj koji diskretno upotpunjuje čitav stajling. Zlatne narukvice i prstenje pružaju dozu luksuza, ali ne odvlače pažnju, ostavljajući haljinu i njenu figuru u centru.

Šminka je bila savršeno izbalansirana – neutralni tonovi na usnama i diskretno naglašene oči dodatno ističu prirodnu lepotu Hajdi Klum, dok se njen široki osmeh savršeno uklapa u kompletnu sliku.

Hajdi Klum pokazuje da stil nije samo u odeći koju nosite, već i u stavu i samopouzdanju koje zračite. Njena pojava na crvenom tepihu još jednom je dokazala da je pravi modni mag.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs