Hajdi Klum

Život Hajdi Klum je kao najlepši ljubavni film: Nije dopuštala da joj bilo ko ili bilo šta pokvari bajkovitu ljubav

Ova lepotica nedavno je proslavila 51. rođendan. Tim povodom prisećamo se njene inspirativne životne priče, najvećih uspeha, ljubavnog života i majčinstva

Celebrities
10:04h Autor:
Život Hajdi Klum je kao najlepši ljubavni film: Nije dopuštala da joj bilo ko ili bilo šta pokvari bajkovitu ljubav
Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Nedavno su osvanule slike Hajdi Klum i 16 godina mlađeg muža Toma dok se kupaju na jednoj plaži. Tom prilikom Hajdi je bila samo u donjem delu bikinijia i nimalo joj nije bilo neprijatno dok su je paparaci fotografisali.

Ona je s ponosom pokazivala telo koje izgleda fantastično uprkos godinama i četvoro dece koji su danas već odrasli ljudi.

Zanimljivo je što je slavnoj manekenki i njenom mužu na plaži društvo pravila upravo njena starija ćerka koja je ovom prilikom došla sa dečkom. Hajdi se nije osvrtala pa je u par navrata skinula gornji deo svog kupaćeg kostima.

Hajdi Klum
foto: COBRA TEAM - FREZZA LAFATA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Manekenka Hajdi Klum jedno je od najpoznatijih lica u svetu mode, a karijeru je počela kao potpuno nepoznata devojka iz malog nemačkog gradića Bergiš Gladbah u blizini Kelna. Prvo se prijavila na takmičenje za modele u jednoj TV emisiji, koje je bio objavljeno u ženskom časopisu Petra, i pobedila. Prvih nekoliko godina nakon toga bavila se modelingom samo u Evropi, gde je postigla veliki uspeh, koji joj je otvorio vrata u svet modelinga u SAD i doneo ulogu anđela "Viktorijas sikrita", čuvenog brenda donjeg veša.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Sve to ju je dovelo do toga da 1998. godine završi na naslovnoj strani godišnjeg izdanja časopisa Sports ilustrejted, čime je bio potvrđen njen status jednog od najvećih svetskih top-modela. Nakon toga su počele da joj se otvaraju i nove poslovne prilike, pa je pokrenula sopstvenu liniju cipela, nakita i parfema.

Hajdi Klum
foto: PG / INSTAR Images / Profimedia

Danas je samo na Instagramu prati više od 12 miliona ljudi. Po uzoru na neke svoje koleginice, Hajdi je odlučila da se okuša i u Holivudu, pa je dobila i nekoliko filmskih uloga. Između ostalog je glumila švajcarsku glumicu Ursulu Andres, poznatu i kao Bond devojku, u autobiografskom filmu "Život i smrt Pitera Selersa", a gledali smo je i u serijama "Seks i grad" i "Očajne domaćice". Nagrađena je nagradom Emi kao voditeljka emisije "Project Runway", a počela je da žirira i u emisiji "America's Got Talent".

Hajdi Klum
foto: Profimedia

U srećnom braku

Lepa Hajdi je dodatnu pažnju javnosti privlačila i svojim ljubavnim životom. Trenutno je u srećnom braku sa 16 godina mlađim frontmenom nekad vrlo popularne grupe Tokio hotel Tomom Kaulicom, za kog se udala 2019. godine.

Hajdi Klum
foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi sumnjali u opstanak te veze zbog velike razlike u godinama, ali oni iz dana u dan dokazuju da su sve zaljubljeniji.

"Uvek ću biti 16 godina starija od Toma i toga sam svesna. Znam da ću jednog dana izgledati starije od njega. Možda će mi to biti problem za deset godina, možda mu se tada neću sviđati. Sada ne razmišljam o tome. Sa suprugom živim ovde i sada. Dobra stvar je što mi je vid sve lošiji i ne vidim više sve tako jasno, ha-ha-ha! Zašto previše razmišljati o budućnosti? Tako je kako je," kaže Hajdi.

Nedavno je i javno priznala kako bi volela da dobiju zajedničko dete i da joj je to jedna od najvećih želja.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

- Rađala sam četiri puta. Svaki put sam dojila osam meseci i onda sam ponovo ostajala trudna. Moja deca imaju 19, 18, 17 i 14 godina. Sada sam dugo čekala, pa je možda vreme za novu bebu - rekla je nedavno.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Buran ljubavni život

Ova lepotica iza sebe ima dva propala braka i niz neuspelih veza. Sa stilistom Rikom Pipinom u braku je bila dve godine, zatim je 2003. godine počela vezu s italijanskim milionerom i legendom Formule 1 Flaviom Brijatoreom, s kojim je tada i zatrudnela.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Ubrzo su raskinuli, a Hajdi je njihovu ćerku Leni rodila kad je već bila upoznala pevača Sila i ludo se zaljubila u njega. Verili su se 2004, a venčali godinu dana kasnije. Sil je priznao Leni kao svoju ćerku, a zajedno su dobili još troje dece. Razveli su se 2014. godine.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Nakon razvoda manekenka je rame za plakanje pronašla u svom telohranitelju Martinu Kristenu, zatim je ljubila trgovca umetninama Vita Šnabela, a na kraju je sreću našla s Tomom.

Uvek svoja

Hajdi se i danas uspešno bavi manekenstvom i uvek ima osmeh na licu.

- Ja sam žena koja voli da bude ženstvena i koja je ponekad veoma glasna. Ako zbog toga smetam nekim ljudima, neka prestanu da me prate na društvenim mrežama i neka ne čitaju vesti o meni. Svako treba da bude ono što jeste i ono što želi da bude. Ne pretvaram se da sam drugačija samo zato što se nekome ne sviđam ovakva kakva sam - poručuje ponosno Hajdi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs