Monika Beluči stigla u Veneciju, svi drugi pali u senku: Obukla odelo u kom su žene bar 10 godina mlađe i dosta mršavije

Sve je spremno za filmski spektakl u Veneciji koji počinje 28. avgusta, a brojne poznate ličnosti, na čelu sa Monikom Beluči, već su stigle u prelepi italijanski gradić.

Moda
18:58h
Monika Beluči stigla u Veneciju, svi drugi pali u senku: Obukla odelo u kom su žene bar 10 godina mlađe i dosta mršavije
Foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Italija će od ovih dana biti centar glumačkog sveta, jer je za sutra zakazano otvaranje 81. Filmskog vestivala u Veneciji! U prelepom gradu na reci Brenti već se okupljaju velika holivudska imena, ali kada je u brodiću stigla čuvena Monika Beluči, kao da su svi drugi ostali u senci!

Naime, legendarna glumica se pojavila u društvu svog partnera, filmskog reditelja Tima Bartona, ne skidajući osmeh sa lica. Fanovi su ih odmah opkolili, želeći autograme, a slavni par se trudio da sve ispoštuje.

Monika Beluči
foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Monika se, kao i obično, odlučila za neprevaziđenu klasiku, te je za ovu priliku odabrala belo odelo koje je uklopila sa crnom bluzom. Sve joj je stajalo kao saliveno, čak ljudi na društvenim mrežama komentarišu da u njemu deluje dosta mršavije!

Ovaj stajling je upotpunila belom tašnom, dok velike crne sunčane naočare, njen omiljeni aksesoar, nije skidala.

Monika Beluči
foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kao i svake godine, u Veneciji se očekuje spektakl na kom će biti prikazani dugoočekivani filmovi poput nastavka "Džokera" u kom glumi i Lejdi Gaga, a veliku pažnju privlači i film o Mariji Kalas, čiji lik je oživela Anđelina Džoli.

Film koji otvara ovogodišnji festival je Bitlđus, Tima Bartona, a poznato je i da će Kevin Kostner da predstavi drugi deo svoje vestern sage.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs