Najlepši izgled Slobode Mićalović dosad: U Nišu zasijala vanvremenskom haljinom, a njen torbica je pravi hit

Sloboda Mićalović pravi je odraz prirodne lepote. Njen minimalistički odabir haljine, zasigurno je učinio divom večeri na festivalu u Nišu.

Moda
16:02h
Najlepši izgled Slobode Mićalović dosad: U Nišu zasijala vanvremenskom haljinom, a njen torbica je pravi hit
Foto: Printskrin@sloboda_micalovic_boba/Instagram

Glumica Sloboda Mićalović, prisustvovala je sinoć 59. svečanom otvaranju festivala "Filmski susreti" u Nišu.

Sloboda, poznata po svom predivnom prirodnom izgledu i prefinjenom stilu, još jednom je dokazala zašto je ikona elegancije na domaćoj sceni. Na fotografiji koju je podelila na svom Instagram nalogu, glumica zrači sofisticiranošću u jednostavnoj, ali izuzetno efektnoj crnoj haljini sa naglašenim satenskim krajevima.

Ova haljina na jedno rame ističe Slobodinu figuru na pravi način, naglašavajući njenu gracioznost i prirodnu lepotu, sa minimalnom šminkom koju preferira da nosi.

Sloboda Mićalović
foto: Printskrin@sloboda_micalovic_boba/Instagram

U takvom maniru, bila je i sama haljina. Minimalistički kroj haljine omogućio je da njena elegancija dođe do izražaja, dok je tamna boja dodala notu misterioznosti i klasike. Dugi kroj haljine nežno je pada niz njeno vitko telo, pružajući vizuelni dojam izduženosti i dodatnog glamura koji Sloboda i te kako poseduje.

Sloboda je dodatno upotpunila svoj izgled diskretnim zlatnim nakitom, što je bio savršen izbog uz ovu haljinu.

Posebni naglasak bio je na savršenom aksesoaru koji je odabrala. Zlatni detallji na crnoj torbici lepo su se slagali sa ostatkom nakita, pokazujući tako njenu sposobnost da savrešno uklopi komade i podigne izgled na viši nivo.

Sloboda Mićalović
foto: Printskrin@sloboda_micalovic_boba/Instagram

Njene minđuše i prsten koji deluju kao da su iz iste kolekcije nakita, sjajno naglašavaju opulentnost celokupnog stajlinga, bez preterivanja. Jednostavna frizura i diskretna šminka naglasili su njenu prirodnu lepotu.

Ovo je savršen primer kako jednostavan i minimalistički pristup može biti izuzetno efektan, posebno kada ga nosi neko s takvim samopouzdanjem i stilom kao Sloboda Mićalović. Njena crna haljina je nepogrešiv izbor za večernji izlazak, a kada još sve to začinite odgovarajućim nakitom, ne postoji ništa drugo do toga da vas proglase pravom divom večeri.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs