Njega zovu hipster deka, a ona se savršeno slaže s njim: Modne ikone u srebrnom dobu izgledaju kao dobro staro vino

Stariji nemački par ukrade svetla reflektora svaki put kada se pojavi u javnosti

Moda
Njega zovu hipster deka, a ona se savršeno slaže s njim: Modne ikone u srebrnom dobu izgledaju kao dobro staro vino
Foto: Brigitte Dummer / imago stock&people / Profimedia

Berlinske modne ikone Brit Kanja i Ginter Krabenhoft odležale su kao dobro vino. Uprkos svom srebrnom dobu, stariji bračni par vodi aktivan život i ne samo da se pojavljuje na svim vrstama kulturnim i društvenim događajima, već svuda ukradu svu pažnju.

Gde god da odu, slatki par se uvek ističe u gomili svojim besprekornim odevnim kombinacijama. Brit i Ginter dele sjajan smisao za modu i savladali su kombinovanje svoje garderobe koje nikada neće izaći iz mode.

hipster deda
foto: Brigitte Dummer / imago stock&people / Profimedia

Ginter je zapravo postao viralan pre nekoliko godina i zaradio sebi nadimak Hipster deda. Dosta svog evidentnog zdravlja pripisuje plesu, koji je otkrio tek u starijoj dobi. „Od tada sam mogao da preskočim svoj drugi fitnes program, samo mi treba malo treninga snage sa strane“, rekao je on.

Suprotno onome što mislite, on nikada nije bio stilista ili modni dizajner. „Voleo bih to, da. Ali nisam bio neko ko se bunio, uradio sam ono što su mi roditelji rekli. Umesto toga, Ginter je postao kuvar. "U početku mi je bilo teško, ali je bilo u redu. Sasvim normalan posao."

hipster deda
foto: Brigitte Dummer / imago stock&people / Profimedia

Međutim, Hipster deda je rekao da je oduvek bio u modnoj odeći. „U Hanoveru, gde sam odrastao, trčali smo okolo u minicama kada je mini suknja tek izlazila za muškarce. I sa rimskim sandalama! Ali brzo smo to pustili. Kada sam došao u Krojcberg pre više od 30 godina, ja sam uglavnom obučen u crno u tipičnom alternativnom stilu - ali uvek sa posebnim ličnim dodatkom."

Ginter je rekao da se uvek menjao, kao i njegov modni stil. Za njega je sve u harmoniji između unutrašnjeg i spoljašnjeg.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs