Ana i Dragan su imali najlepšu ljubavnu priču 90-ih, venčali se i dobili 2 ćerke: Svi su plakali kad su se oni razvodili

Omiljeni glumački par i nakon razvoda živi u ljubavi, ćerke su krenule njihovim stopama, a evo na koga liče

Ljubav
08:52h
Ana i Dragan su imali najlepšu ljubavnu priču 90-ih, venčali se i dobili 2 ćerke: Svi su plakali kad su se oni razvodili
Foto: Kurir Arhiva

Dragan i Ana su bili najpopularnij par na našim prostorima. Oboje u usponu, zasenili bi sve, gde god bi se pojavili. Dragan Mićanović još od vanvremenske uloge u filmu "Lajanje na zvezde" ponosno nosi titulu najvećeg šmekera na glumačkoj sceni. Sa druge strane, Ana Sofrenović je na filmskom platnu uvek delovala očaravajući, te je publika iz sala izlazila potpuno opčinjena. Kada je javnost saznala da su otpočeli romansu krajem devedesetih, postali su omiljeni par.

Venčali su se 1998. godine u ponoć samo u prisustvu roditelja. Iste godine su dobili ćerku Ivu, a šest godina kasnije Lenu. Iako su svi verovali da je to ljubav za ceo živor, brak su okončali nakon 13 godina.

Dragan Mićanović, Ana Sofrenović
foto: Kurir / Dado Đilas, Kurir / Dragan Kadić

Posle bombardovanja 1999. godine par je sa porodicom otišao u London. Prvih šest meseci Dragan nije mogao da nađe posao. Pošto su potrošili sav novac, malo mu je falilo da se prijavi da bude perač prozora. Otišao je na audiciju za Gloub teatar i dobio je ulogu Fortinbrasa u predstavi „Hamlet“.

Tako je započeo inostranu karijeru. Najviše je glumio u serijama i filmovima britanske produkcije.

Sve su iznenadili kada su obelodanili 2011. godine da se razvode. Razlaz je prošao u miru, bez ikakvih skandala, a oni su ostali sjajn tandem koji podjednako brine o ćerkama.

Dragan Mićanović
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Njihova starija ćerka Iva ima 25 godina i ne živi u Srbiji. Ona je s početka studija otišla u Sloveniju, gde je učila, a sada i završava studije i sve je izvesnije da će krenuti stopama svojih roditelja.

Mnogi su primetili da veoma liči na svoju majku Anu, koja je svojevremeno važila za najlepšu domaću glumicu. Obožava da putuje, te često deli na svojim društvenim mrežama kadrove sa luksuznih destinacija i evropskih gradova.

Za razliku od starije sestre, mlađu Lenu smo imali više puta priliku da vidimo u medijima. Tata ju je ponosno pokazao na jednom prestoničkom događaju.

Lena ima 18 godina i trenutno pohađa srednju školu. Po domaćim medijima se pisalo da gaji, takođe, veliku ljubav prema putovanjima i stranim jezicima. Mnogi kažu da lepa Lena likom dosta podseća na tatu Dragana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs