Ako u ormaru imate bež, samo dodajte ove mokasine Kendal Džener: Boja i izgled napraviće najlepšu kombinaciju za vas

Mokasine Kendal Džener tokom šetnje francuskom prestonicom, pravo su oduševljenje koje je u stanju da svaku kombinaciju učini najlepšom.

Moda
Ako u ormaru imate bež, samo dodajte ove mokasine Kendal Džener: Boja i izgled napraviće najlepšu kombinaciju za vas
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Manekenka Kendal Džener pojavila se u Parizu povodom Olimpijskih igara. Nju je pratila njena dobra prijateljica Faj Kadra. One su zajedno provodile vreme uživajući u glavnom gradu Francuske, gde su uspele da obiđu i neke od olimpijskih disciplina.

Kendal Džener, druga najmlađa iz klana Kardašijan-Džener, pojavila se u savršenoj bež kombinaciji za kojom su se okretale ulice Pariza.

Kendal Džener
foto: Aissaoui Nacer / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ona je nosil sako sa šal reverima sa paternom princo od Velsa, koji je uključivao isprepletene linije koje prave kvadratiće.

Mini suknja bila je u istom paternu bež boje, koja je otkrivala njene zategnute i vitke noge.

Kendal Džener
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pored toga, odlučila se da celom izgledu doda malo note uličnog stila, sa plavom kapom sa crvenim logoom brenda Ralf Loren.

Na ramenima je nosila bež veliku torbu, a na licu je ispod kačketa nosila naočare kvadratastog oblika koji budi osećaj devedesetih u vazduhu.

Kendal Džener
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Braon mokasine bile su šlag na torti celom izgledu. Njihova boja i izgled doprinele su da Kendal zasija svojom pojavom. Moć ove boje na vanvremenskom komadu kao što su mokasine, uparene sa bež bojom, napraviće najlepšu kombinacju gde god da se pojavite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs