Poslovna kombinacija, kežual - za šetnju i "vruća" koja ističe obline: Različiti stajlinzi Milene Popović obaraju s nogu

Stajling Milene Popović uvek je različit, od sportskog, preko kežual, pa do strogog poslovnog, u svaki se dobro uklapa i u svakom izgleda ženstveno i privlačno

Moda
22:09h Autor:
Poslovna kombinacija, kežual - za šetnju i "vruća" koja ističe obline: Različiti stajlinzi Milene Popović obaraju s nogu
Foto: preentscreen/Instagram

Državna sekretarka ministarstva trgovine i turizma Milena Popović, često na društvenim mrežama objavljuje svoje odevne kombinacije i u svakoj od njih izgleda ženstveno i lepo.

Istini na volju, Milena se ne drži samo jednog stila, kada uđemo na njen Instagram nalog prvo što primetimo jeste šarenilo. Od provokativnih fotografija gde su u prvom planu obline, do laganih varijanti za šetnju, pa do onih strogo poslovnih.

Mileni sve kombinacije odlično stoje.

Provokativna kombinacija

Milena se ovaj put odlučila za crnu kombinaciju, a svi su odmah primetili da je istakla dekolte, koji se nazirao kroz veliki prorez, dok je u oči upadala ogrlica sa biserima i velikim sjajnim kamenom.

Kežual, lagana varijanta za šetnju

Milenu Popović često viđamo u kežual, opuštenim izdanjima, gde njen stil odiše kombinacijom komfora i trenda. Njen najnoviji izbor, ljubičasta iscepana široka majica, savršeno se uklapa sa teksas šortsom, stvarajući opušten i moderan izgled. Ova kombinacija je idealna za laganu šetnju gradom ili uživanje u toplom letnjem danu.

Ljubičasta boja majice dodaje dozu živahnosti i svežine, dok iscepani detalji daju urbani i pomalo buntovan izgled. Širok kroj majice pruža dodatni komfor, što je čini savršenim izborom za opuštene aktivnosti. Teksas šorts, sa svojim klasičnim i večnim stilom, ne samo da komplimentira majici već i omogućava Mileni slobodu kretanja, što je neophodno za svaku šetnju ili neplaniranu avanturu.

Uz ovu kombinaciju, Milena može da doda i jednostavne patike, što će dodatno pojačati osećaj ležernosti.

3. Elegantna, dnevna ali i večernja haljina

Osim što voli kežual kombinacije, Milena Popović često se pojavljuje i u elegantnim izdanjima, koja dodatno naglašavaju njen prefinjeni stil. Njena crna satenska haljina iznad kolena je savršen primer elegancije sa dozom sofisticiranosti. Ova haljina vešto sakriva svaki nedostatak, ističući ono što treba, poput vitke figure i dugih nogu.

Satenski materijal daje haljini luksuzan sjaj i sofisticiranost, dok jednostavan kroj obezbeđuje da haljina ostane klasična i večna. Dužina haljine iznad kolena dodaje dašak mladalačke energije.

Crna boja, kao simbol elegancije i vanvremenskog stila, omogućava Mileni da eksperimentiše sa različitim modnim dodacima, bilo da se radi o smelim komadima nakita, upečatljivoj torbici ili crvenom ružu koji dodaje notu glamura.

Bilo da se radi o svečanoj večeri, koktel zabavi ili nekoj drugoj posebnoj prilici, Milena uvek zna kako da svojim modnim izborom privuče pažnju i ostavi snažan utisak. Njena sposobnost da se prilagodi različitim stilovima, od kežual do večernjih haljina, pokazuje njenu svestranost i nepogrešiv ukus u modi.

I ova haljina košta 400 dinara. U pitanju je poznati svetski brend, a pritom nova, sa etiketom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs