Osmelite se

Modna pravila koja mogu da se krše: Različiti šareni dezeni, dve jake boje! (VIDEO)

Postoje određene stvari na koje morate da obratite pažnju kada je kombinacija dva šarena dezena u pitanju, da ne biste delovali haotično. Na primer, prugice i tufnice su zanimljive, ali treba da pripazite da jedan print bude upadljiviji i dominantniji od drugog
Moda
12:16h Autor:
Modna pravila koja mogu da se krše: Različiti šareni dezeni, dve jake boje! (VIDEO)
Foto: Printscreen / Youtube

Iako stil podrazumeva praćenje mode, neka pravila su tu da bi se prekršila. Ako ste i vi jedna od "modnih buntovnica", ovi saveti će vam pomoći da izgradite ili usavršite svoj izgled.

http://www.youtube.com/watch?v=HdBLOw5JJoY
1. Ne smete da nosite dve jake boje istovremeno

To je laž! Možete da ih nosite, ali pazite da se te boje slažu. Takođe, možete da dodate kaiš neutralne boje kako biste uskladili sve i upotpunili izgled. Ovakav kaiš će na najbolji način povezati ovakve boje. Takođe, ceo autfit možete da upotpunite cipelama neutralne boje.

OVDE pročitajte savete za savršen izgled ove jeseni!

2. Ne smete da imate na sebi previše jedne boje

Ovo je delimično istinito, međutim, možete da nosite jednu boju od glave do pete i da i dalje izgledate šik! To ćete da postignete ako koristite drugačije nijanse boje. Takođe, pomoći će vam i ako su komadi garderobe od različitog materijala.

3. Ne smete da kombinujete različite šarene dezene

Postoje određene stvari na koje morate da obratite pažnju kada je ovakva kombinacija u pitanju, da ne biste delovali haotično. Na primer, prugice i tufnice su zanimljive, ali treba da pripazite da jedan print bude upadljiviji i dominantniji od drugog.

OVDE otkrijte koje su to modne greške zbog kojih izgledate starije!

4. Ne smete da nosite crno i mornarsko plavo

Iako je crna tamna, ne zaboravite da je ona poput neutralne boje (na primer, bež). Kada se kombinuju sa drugim bojama, dobijate efektnu kombinaciju, što znači da crnu možete da nosite uz gotovo sve.

Bez obzira na to šta vam drugi kažu, uvek se trudite da budete svoji i da gradite sopstveni stil!

OVDE pogledajte kako da vežete 4 vrste marama na 16 načina!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs