KAKO DA VAŠ STIL IZGLEDA BOGATO, A DA ZAPRAVO NE KOŠTA UOPŠTE: Uz ovu modnu kombinaciju bićete kao od MILION evra

Neka vam Žizel Bundšen bude inspiracija za izgled od milion evra, koji zapravo toliko ne košta.

Moda
KAKO DA VAŠ STIL IZGLEDA BOGATO, A DA ZAPRAVO NE KOŠTA UOPŠTE: Uz ovu modnu kombinaciju bićete kao od MILION evra
Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Među mikrotrendovima koji su se pojavili prošle godine, trajna estetika „bogate mame" nastavlja da vlada i u 2024. Kako neko može da usvoji ovaj stil, a da zapravo nije bogata majka?

Prvo, počnite prihvatanjem ključnih principa, kao što su suptilne nijanse i izuzetna izrada, tihog luksuznog pokreta. Zatim podignite ansambl smelim komadima koji zrače aurom samopouzdanja i autoriteta.

Žizel Bundšen
foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Žizelino najnovije pojavljivanje u Njujorku oličava izgled bogate mame. Nosila je belu midi haljinu sa rebrastim pletenim dizajnom, stegnutom u struku sa smeđim kožnim kaišem (oživljavanje bohoa koje je počelo sa novom kreativnom direktorkom Kloe brenda, Čamenom Kamali) uz kamel kaput. Posebno bogatom raspoloženju dodali su par antilop čizama do kolena i teksas torbaica.

Manekenka je ostala verna izgledu bogate majke već nekoliko meseci. Ono što je sigurno sa ovim izgledom jeste da ne možete da pogrešite u odabiru. Ovi komadi su ujedno sofisticirani i ujedno vanvremenski, da će vam ostati zauvek u ormaru. Uz to budite ubeđeni da će vaš izgled biti primećen i da će se definitivno istaći u masi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs