PRIPREMITE GLOMAZNE MOKASINE ZA PROLEĆE: Uz ove savete nema greške, a status TRENDSETERKE je zagarantovan

Otkrijte kako da ovog proleća nosite glomazne mokasine poput trendseterki.

Moda
PRIPREMITE GLOMAZNE MOKASINE ZA PROLEĆE: Uz ove savete nema greške, a status TRENDSETERKE je zagarantovan
Foto: Printskrin@pernilleteisbaek/Instagram

Mokasine nikada ne izlaze iz mode. To je čuvena rečenica o njihovoj klasičnosti. No, sada su pored svoje vanvremenosti, viđene i na pistama modnih dizajnera. Ovog puta, sa glomaznim đonom!

Viđane na ulicama skoro svake nedelje mode, ove svestrane cipele nude savršen spoj udobnosti i stila, čineći ih obaveznim dodatkom vašoj garderobi.

Bez obzira da li se oblačite za noćni izlazak, šetnju gradom, ili na poslu, krupne mokasine mogu bez napora da podignu vaš izgled na viši nivo.

Kako da zapravo inkorporirate "džina" u svoj stil, donosimo vam sve o tome u nastavku.

Za opuštenu varijantu, uparite svoje glomazne mokasine sa farmerkama visokog struka, širokih nogavica i uvučenom majicom sa grafikom. Nabacite kožnu jaknu ili preveliki kardigan da biste dodali oštrinu.

Hejli Biber
foto: roka / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Slično

Ukoliko želite da ih nosite u kancelariji, odlučite se za par klasičnih lakiranih mokasina i uparite ih sa skrojenim pantalonama ili plisiranom suknjom, belom košuljom ili rolkom, kao i strukiranim sakoom. Izgled za zagarantovan uspeh na poslu.

Mokasine
foto: Printskrin@charmedbycamille/Instagram

Možete ići i retro stilom. Da biste postigli ovakav izgled , uparite ih sa suknjom A-kroja do kolena. Možete ih upariti i sa svilenom maramom i naočarima okruglog rama za izgled vredan pažnje koji evocira šezdesete.

Takođe, preporučujemo da kreirate elegantan i moderan izgled tako što ćete odabrati jednobojnost. Izaberite par glomaznih mokasina koje odgovaraju paleti boja vaše odeće i igrajte se različitim nijansama i teksturama za dodatnu dubinu. Ovaj minimalistički pristup dobro funkcioniše i za ležerne i za formalne prilike.

Džesika Beil
foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz naše savete za stilizovanje možete samouvereno kreirati sopstveni izgled vredan pažnje. Bez obzira da li težite ležernom, maskimalističkom, edži ili klasičnom izgledu, ove cipele će uvek izgledati dobro na vama.

Držite se ovih saveta i budite sigurne da je status trendseterke vaš. Čuvajte se bliceva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs