BOJA LJUBAVI TOTALNO DOMINIRA OVE SEZONE: Rijana je svojim autfitom pokrenula novu eru stila svakodnevnih kombinacija

Ukoliko već niste, vreme je da uvrstite komade u ovoj boji kao deo vaših svakodnevnih stajlinga.

Moda
Autor:
BOJA LJUBAVI TOTALNO DOMINIRA OVE SEZONE: Rijana je svojim autfitom pokrenula novu eru stila svakodnevnih kombinacija
Crvena je boja sezone 2023, Foto: Frank Micelotta/PictureGroup for Fox Sports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crvena je neosporno postala boja sezone, revolucionarno. Većina je već uveliko uvrstila crvene komade kao neizostavan deo svakodnevnih kombinacija, ali crvena avantura se nastavlja.

Kada je početkom jeseni bilo govora o nekoj vrsti crvene manije, težili smo da zamenimo letnju opsesiju roze barbi nijansama, a nismo mogli ni da pretpostavimo u kojoj će meri modna scena omogućiti crvenim komadima da zauzmu vrhunac najpoželjnijih stajlinga sezone.

Rijana je, nastupivši na poluvremenu Super Bowla, započela novu eru stila monohromatskim crvenim autfitom, a gotovo godinu dana kasnije, ljubitelji mode su u potpunosti prihvatili ovu nametnutu ideologiju.

Rijana
foto: Frank Micelotta/PictureGroup for Fox Sports / Shutterstock Editorial / Profimedia

Poslednji u nizu su crveni šalovi, kape i džemperi, koji pojačavaju zimsku modnu filozofiju i označavajuću crvenu boju kao najdominantniju ove sezone.

Danas crvene komade gotovo svakodnevno nose sve Instagram influenserke čija koje dosledno prate trendovske ideologije. S toga, crvena boja nije više samo simbol ljubavi, već je postala sastavni deo popularne palete boja sezone.

Novi trend kreće se u pravcu crvenih šalova, kapa i džempera – često u jedinstvenoj kombinaciji. Iako smo na početku naglašavali pažljivo rukovanje crvenim komadima, došao je trenutak da zaboravimo pravila i poigramo se aksesoarima kao nikada do sada.

Nova mantra nalaže implementiranje crvene boje bez ograničenja. Jedini imperativ je pronalaženje adekvatnih nijansi koje će se u potpunosti uklopiti u jedinstvenu vizuelnu manifestaciju. Drugim rečima, crveni šal, kapu i džemper možemo da nosimo zajedno, vodeći računa isključivo o pronalaženju istih nijansi.

Ukoliko ste ipak za nešto smireniju opciju – varijacije na temu su i te kako poželjne. Crveni šal i sivi džemper jedna je od omiljenijih kombinacija, kao i spajanje crvenih i braon nijansi. Od formalnog do opuštenijeg izglda – ove komade stilizujemo u zavisnosti od senzibiliteta i ličnih stilskih preferencija.

1 / 22 Foto: North Woods / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

(Stil/Journal)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs