KAPUT KOJI JE OSVOJIO ŽENE ŠIROM SVETA: Ovakav komad dama mora imati u ormaru, 1 detalj čini svaki stajling POSEBNIM

Modni znalci ističu da je model kaputa poput ovog što je poznata manekenka prošetala "must have" za zimsku sezonu.

Moda
00:30h Autor:
KAPUT KOJI JE OSVOJIO ŽENE ŠIROM SVETA: Ovakav komad dama mora imati u ormaru, 1 detalj čini svaki stajling POSEBNIM
Emili Ratajkovski, Foto: Ignat / INSTAR Images / Profimedia

Emili Ratajkovski, jedna od top 5 trenutno najpoznatijih svetskih manekenki, neretko je inspiracjia drugim pripadnicama lepšeg pola kada je odabri stajlinga u pitanju i to za različite prilike. Već godinama osvaja modne piste širom sveta, a oko nje se otimaju najuspešniji dizajneri.

Ovoga puta je ulicama Njujorka šetala u veoma zanimljivom "Prada" kaputu, dok je pila svoju omiljenu kafu. Naime, reč je o braon odevnom predmetu kariranog dezena u kojem se i struk ističe, a koštao je oko 5.500 dolara, iako nije iz najnovije kolekcije.

Emili Ratajkovski
foto: Ignat / INSTAR Images / Profimedia

Ono što ga čini posebnim jeste rub od pravog krzna u beloj boji, te manekenka u njemu deluje veoma glamurozno, mada ispod ima jednostavni crni autfit. Osim toga, sjajan detalj su bile i naočare za vid, koje joj odlično stoje, prema komentarima njenih pratilaca.

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prelepa brineta je godinama u vrhu modnog sveta, a već sa 14 godina je znala da je to njena velika ljubav. Nije prvi put da Emili šeta gradom u upečatljivom kaputu, te ukoliko sudimo po njenim modnim izborima, veoma je bitno da u svom ormaru imate jedan takav dobar komad, jer svaku kombinaciju podigne na viši nivo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs