ŠAKIRA BLISTALA NA SUDU: Uprkos svim optužbama, pevačica se pojavila sa širokim osmehom i u fantastičnom stajlingu

Pevačica Šakira blistala u fantastičnoj modnoj kombinaciji na sudu.

Moda
10:00h Autor:
ŠAKIRA BLISTALA NA SUDU: Uprkos svim optužbama, pevačica se pojavila sa širokim osmehom i u fantastičnom stajlingu
Šakira sa osmehom na sudu, Foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pevačica Šakira uslikana je ispred suda vidno raspoložena i nasmejana. Naime, u toku je postupak koji se vodi protiv nje povodom optužbi da nije platila 14,5 miliona eura poreza na dohodak između 2012. i 2014. godine.

Tužilaštvo je za nju tražilo kaznu do osam godina zatvora i plaćanje odštete od 23,8 miliona eura. Prvobitno je bila najavila kako će se boriti protiv lažnih optužbi ali se navodno zbog svojih sinova odlučila za nagodbu sa tužiteljima.

Ta suma je cena koju je spremna da plati da bi poštedela svoju decu da prolaze kroz agonije suđenja kao i njenog potencijalnog odlaska u zatvor.

Šakira
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Oni su to sami tražili od mene i ja sam tu odluku donela umesto njih. Prošli su kroz neka teška vremena i želim da me konačno vide srećnu i da zajedno gledamo u budućnost."

Dodala je i da joj je borba da očisti svoje ime prouzrokovala ogromnu količinu izgubljenog vremena i resursa: „Osećala sam se spremnom da se suočim sa suđenjem i branim svoju nevinost."

Ovom prilikom na sebi je imala duge kožne pantalone vrećastog kroja koje je uparila sa braon rolkom i visokim potpeticama. Posebnu pražnju privukla je njena torba brenda "Burberry" koja se savršeno uklopila u ovaj stajling.

Šakira, Moda, Torba
foto: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Imala je talasastu frizuru a celokupnu kombinaciju upotpunila je naočarima za sunce i efektnim prstenom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs