da li vam se dopada?

MEGAN MARKL IZDOMINIRALA - NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Žene samo prate šta ona radi, pa se sutradan sve oblače isto tako

Nakon što je na sportske igre Invictus dočekana ovacijama i grmoglasnim aplauzom sada je srušila stranicu popularne prodavnice na Internetu.

Moda
10:31h Autor:
MEGAN MARKL IZDOMINIRALA - NIKAD BOLJE NIJE IZGLEDALA: Žene samo prate šta ona radi, pa se sutradan sve oblače isto tako
Megan Markl, Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Sasvim je jasno ko je zvezda ovogodišnjih sportskih igara Invictus u Dizeldorfu. Otkako se pridružila suprugu Hariju, Megan Markl u apsolutnom je centru pažnje, barem kada je moda u pitanju. A koliko je jak njen influnes dokazuje i informacija da je zbog njene bele odevne kombinacije pala stranica popularnog brenda "J Crew".

Megan Markl
foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon što su je fotografi uhvatili na igrama dok je na sebi nosila beli sako ovog popularnog brenda njeni su obožavatelji, ali i zaljubljenici u modu pohrlili na stranicu u potrazi za svojim primerkom pa se ona na kraju ugasila. To je prisililo ovog modnog giganta da se izvini kupcima zbog neprijatnosti. Konkretan razlog pada stranice je beli sako predimenzionisanog kroja, crnih ivica s dodatkom zlatnih dugmića.

Bivša glumica spojila ga je s belim šorcem od lana i crnim topom i dodala zlatni nakit i sat koji su razbili neutralnost crno-belog stajlinga i koji se genijalno uklopio sa popularnim slingback ravnim Šanel cipelama koje u poslednje vreme imamo prilike da vidimo na brojnim zvezdama i modnim influenserkama.

Megan Markl
foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Nakon što je stranica proradila beli sako je već bio potpuno rasprodat, a ostale su varijacije u drugim bojama čija snižena cena sada iznosi 109,50 dolara.

Megan Markl
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Koliko je zaista velik uticaj Megan Markl govori i činjenica da je, kada je sletala u Njemačku, Hari bio primoran da organizuje doček u konferencijskoj dvorani aerodroma zbog neopisive medijske navale.

U pozdravnom govoru se tada Megan izvinila javnosti što je "zakasnila" odnosno stigla četiri dana nakon supruga, ali je objasnila da je morala da bude uz njihovu decu dok se smeste u njihovoj novoj kući u Montesitu. Uz to, naglasila je i važnost ovakvih događaja dok je njen suprug upijao svaku njenu reč i zaljubljeno pratio svaki njen pokret.

Megan Markl
foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kako vam se sviđa ovo izdanje Megan Markl?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs