7 PROVERENIH SAVETA MNOGO LUKSUZNIJE I OTMENIJE: Nije vam potrebno bogatstvo, već ovi VEČNI KOMADI u garderoberu

Ovih 7 saveta da vaš stil izgleda luksuzno obavezno primenite i svi će primetiti neverovatno promenu!

Moda
23:47h Autor:
7 PROVERENIH SAVETA MNOGO LUKSUZNIJE I OTMENIJE: Nije vam potrebno bogatstvo, već ovi VEČNI KOMADI u garderoberu
7 saveta da vaš stil izgleda luksuzno, Foto: MCvitanovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Luksuzan stil ne podrazume odmah i preskupe komade garderobe, kako ste verovatno pomislili, već samo pametan izbor odevnih predmeta! Ukoliko želite da izgledate otmeno i skupoceno, a pritom da ne potrošite ogromne količine novca, poslušajte naše savete!

1. Investirajte u belu košulju

Jednostavan način da izgledate skupo jeste da se uverite da vaša odeća izgleda što je moguće besprekornije, a što se nas tiče, ništa ne izgleda tako luksuzno kao sveže ispeglana bela košulja. Blago oversized modeli bolji su izbor od pripijenih krojeva, a mi predlažemo da za ovo leto pronađete belu košulju od lana i uverite se da ona ide uz, pa, apsolutno sve.

Frizura, Šiške, Paž frizura, Sreća, Osmeh, Mida, Bela košulja
foto: Shutterstock

2. Ponesite kompletan look u neutralnim bojama

Postoji nešto posebno elegantno i sofisticirano u nošenju neutralnih boja od glave do pete. To je jedan samouvereni odabir koji treba umeti izneti, ali jednom kada ovladate ovom tajnom, uvek ćete imati mogućnosti da se obučete u prodavnicama srednjeg cenovnog ranga, a da to izgleda mnogo skupocenije. Probajte!

3. Investirajte u cipele

Ovde zaista ne postoji kompromis - kvalitetno urađena obuća je must iz više razloga: podiže svaki outfit, zdravija je za vaša stopala i uz pažljivo održavanje trajaće duži vremenski period. Sugerišemo par crnih kožnih mokasina kao najnosiviji komad obuće koji je jednostavno uvek poželjno posedovati.

Farmerke, Džins, Pantalone, Torbica, Mokasine
foto: Shutterstock

4. Nosite svilu

Poslednjih sezona, izgleda nam kao da je sve više brendova ulične mode prepoznalo značaj kvalitetne tkanine kao što je svila te u svoju ponudu uvrstila veći izbor ovih komada. Bilo da je reč o slip haljinama, midi suknjama ili delikatnim bluzama - ovo su definitivno bezvremenski i elegantni komadi koji pružaju luksuznu notu vašem izgledu, piše Elle.

5. Nosite sitnije modne dodatke

Bez obzira da li su skupi ili pristupačni, manji aksesoari — a ovde mislimo na sve, od satova i drugog nakita do kaiševa i tašni — uvek će izgledati promišljeno i premium kada se više oslanjaju na klasiku, a manje na trendove. Birajte pročišćene linije, detalje svedite na minimum.

Devojka, Sunce, leto, Nakit, Prstenje, Kosa, Pesak, Odmor
foto: Shutterstock

6. Pronađite večni trench mantil

U ovome se svi slažemo - dobar trench mantil instant podiže svaki outfit. Ponesite ga oput Francuskinja, uz omiljenu haljinu i par kožnih baletanki - stilski poeni su zagarantovani!

7. Ukrojite vašu odeću

Čak i ukoliko je vaša odeća pristupačna, vredi uložiti malo više u dobijanje odličnih komada skrojenih da vam pristaju kao rukavica. Uverićete se i sami koliko ćete ih više nositi ako su udobni i laskaju vašoj figuri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs