3 LETNJA STAJLINGA MARIJANE MATEUS ZA STARIJE ŽENE: Brišu godine i dižu samopouzdanje, posebno će se svideti damama 50+

Jedna od naših najuspešnijih kretorki pleni kako svojim osmehom tako i stasom, poslužila nam je kao inspiracija za par letnjih stajlinga.

Moda
13:49h Autor:
3 LETNJA STAJLINGA MARIJANE MATEUS ZA STARIJE ŽENE: Brišu godine i dižu samopouzdanje, posebno će se svideti damama 50+
Kombinacije Marijane Mateus za starije žene, Foto: printscreen/instagram/marijanamateus

Marijana Mateus je živi dokaz da žena u pedesetim ukoliko je negovana i dobro stilizovana može izgledati i deceniju mlađe. Ističe da nikada nije otišla pod nož i da je za njeno lice bez vidljivih bora zaslužna dobra nega.

Marijana Mateus
foto: printscreen/instagram/marijanamateus

Marijana takođe važi za najstilizovaniju damu našeg šou-biznisa pa smo izdvojili njenih par autfita da vam posluže kao letnja inspiracija.

Ova haljinica je idealna za leto, kako za odlazak do plaže, tako i za šetnje uz obalu mora. U kombnaciji sa elegantnijom obućom i nakitom, može poslužiti i za večernje varijante.

Bela lepršava haljina kao stvorena za sunčan i topao dan. Možete je kao i Marijana ukombinovati sa visokim potpeticama ali ukoliko ste za neku udobniju varijantu espadrile ili mokasine bi bile idealan odabir uz nju.

Za kraj jedna večernja varijanta odlična za različite proslave, rođendane, izlaske, uz efektan nakit nema greške. Takođe Marijanina frizura stilizovana u blage talase savršeno pristaje uz ovakav stajling.

Drage dame, nadamo se da će vam ovo bar malo pomoći kao inspiracija za narednu kupovinu ili možda izvlačenje starih haljinica sa dna ormara!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs