3 PREDLOGA ZA ELEGANTNE I FUNKCIONALNE PROLEĆNE JAKNE: Sa ovim modelima jednostavno nema greške

Prolećno oblačenje ponekad može biti veoma frustrirajuće. Hoće li padati kiša? Da li ću se pregrejati? Hoće li biti hladno? Hoće li se sve navedeno dogoditi u roku od 24 sata?

Moda
Autor:
3 PREDLOGA ZA ELEGANTNE I FUNKCIONALNE PROLEĆNE JAKNE: Sa ovim modelima jednostavno nema greške
3 prolećne jakne, Foto: Shutterstock

Proleće je konačno na vidiku i došlo je vreme da odložimo zimske jakne i kapute pa osvežimo ormare za novu sezonu. Oblačenje za promenljivo prolećno vreme može biti veoma nezgodno jer prognoza može da varira od hladnoće i kiše do vrućine u trenu oka. Izdvojili smo tri predloga koja će vam "čuvati leđa" tokom ovih prelaza.

1. Trenč mantili

Spadaju u modnu klasiku i listu osnovnih komada prema brojnim editorijalima. Ovaj detektivski stil dominirao je na modnim pistama ove sezone. Smatrajre ga obaveznim saveznikom ovog proleća.

2. Dugački blejzeri

Ne može da prođe sezona a da blejzer ne bude ključni deo višestrukih modnih kombinacija. Ni ovog proleća stvari se ne menjaju a razlikuju se samo po krojevima i dužinama. Poigrajte se i sa različitim teksturama i bojama ukoliko spadate u smelije dame, dok svakako nema greške ni sa klasičnijim bojama i modelima. Naravno ključna stvar je svakako da model odgovara vašoj konstitiuciji.

3. Teksas jakne

Džins jakne svakako ne spadaju u novitete ali su ove sezone dizajneri redefinisali različite tipove ovakvih jaknica. Duže, kraće, sa naramenicama ili upotpunjene različitim detaljima, na vama je da izaberete model i date mu svoj lični pečat.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs