prefinjene

KAKO SE OBLAČE NAJBOGATIJE SRPKINJE? O njenom stilu ne prestaje da se priča - ima MILIONE, a izgleda PROSEČNO

Najbogatijim Srpkinjama mnogi bi pozavideli na modnim kombinacijama, a evo kako se oblače.

Moda
10:31h Autor:
KAKO SE OBLAČE NAJBOGATIJE SRPKINJE? O njenom stilu ne prestaje da se priča - ima MILIONE, a izgleda PROSEČNO
Kako se oblače najbogatije Srpkinje, Foto: Printscreen/instagram

Najbogatije Srpkinje svojim luksuznim načinom života oduvek su privlačile pažnju javnosti koja se interesovala za to kako se hrane, koja mesta posećuju i naravno, kako se oblače.

Osim glamuroznih haljina, možemo ih videti i u opuštenom izdanju, a čak i tako moderno i pesprekorno.

Anika Božić Al-Saraj

Budući da je bila manekenka i da se bavi modelingom, nije ni čudo što njen Instagram profil obiluje inspirativnim fotografijama na kojima se vidi da Anika ide u korak sa trendovima. Čak i kada ne nosi glamurozne haljine, izgleda kao milion dolara i zna kako da svaku kombinaciju podigne na viši nivo.

Jovana Nikolić Mišković

Modni stil pevačice Jovane Nikolić Mišković prava je inspiracija za sve koje vole da izgledaju doterano i sređeno u bilo kom delu dana. Na njenom profilu na Instagramu videćete dosta romantičnih haljina, kratkih stvari, ali Jovana sve to zna da iskobinuje s ukusom, pa tako njene kombinacije ne izgledaju ni kič, ni jeftino već glamurozno, piše Zadovoljna.rs

Marijana Mateus

Kreatorka strogo vodi računa o svom stajlingu, dok je svaku kombinaciju pažljivo bira vodeći računa o detaljima. Njene odevne kombinacije redovno služe kao inspiracija brojnim damama. Zahvaljujući posebnoj harizmi u stanju je da iznese svaki komad garderoba poput supermodela, bilo da je u pitanju nešto provokativnije ili svedenije.

Jelena bin Draj

Uprkos tome što je okružena luksuzom , Jelena nosi svedene i prefinjene odevne kombinacije, a neretko je možemo videti u sportskoj odeći. Pored toga što bira originalne komade koje uklapa u besprekorne odevne kombinacije, uvek bira i prirodne materijale i ženstvene krojeve.

Nataša Stanković Pandja

Po fotografijama koje kruže društvenim mrežama, možemo videti da ova Srpkinja ima istančan modni ukus i da voli da spaja „prosečne“ sa luksuznim komadima. Ona je vremenom izgradila svoj stil, a u tome joj je pomogla dugogodišnja karijera modela.

Nataša već godinama živi u Indiji, a mnogo za nju kažu da izgleda kao prava Indijka.

Danijela Rajić

Danijela Rajić
Danijela Rajićfoto: Printscreen/instagram/danijelarajic

Danijela se uvek trudi da u svakoj kombinaciji izgleda atraktivno, dok uglavnom nosi odeću koja ističe njene zanosne obline.

Danijela Rajić
Danijela Rajićfoto: Printscreen/instagram/danijelarajic

Stil/ Zadovoljna.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs