SVAKA ČAST!

KRALJICA LETICIJA OBUKLA 2 "STARE" HALJINE I ODUŠEVILA HRVATE: Blistala u recikliranom izgledu, evo gde ih je VEĆ NOSILA

Kraljica Leticija još jednom je opravdala titulu jedne od najstilizovanijih dama sveta!

Moda
12:39h Autor:
KRALJICA LETICIJA OBUKLA 2 "STARE" HALJINE I ODUŠEVILA HRVATE: Blistala u recikliranom izgledu, evo gde ih je VEĆ NOSILA
Kraljica Leticija obukla 2 stare haljine i oduševila Hrvate, Foto: Denis LOVROVIC / AFP / Profimedia

Kralj Felipe se trenutno nalaze u zvaničnoj poseti Hrvatskoj sa suprugom, a simbolično su odlučili da dođu baš u godini kada se obeležava 3 decenije od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Hrvatske i Kraljevine Španije. Kao i uvek, španska kraljica Leticija je ostavila sve u senci svojim elegantnim i prefinjenim izgledom.

Kraljica Leticija
foto: Denis LOVROVIC / AFP / Profimedia

Predsednik Republike Hrvatske Goran Milanović i prva dama Sanja Musić Milovanović priredili su svečanu ceremoniju u Predsedničkoj palati u Zagrebu povodom njihovog prog dolaska u susednu zemlju.

U prvom planu su bile kombinacije kraljice, te prva dama Hrvatske, čini se, nije ni uspela da dođe do izražaja. Međutim, Leticija je ovoga puta izenadila sve modnim izborom. Naime, ona se odlučila za dva stajlnga koja je već nosila i to na veoma važnim događajima.

Za sam doček odabrala je istu haljinu koju je nosila na komemariciji princa Filipa, vojvode od Edinburga, koji je preminuo prošle godine. U ptianju je tamnozelenu haljinu dugačkih rukava koje je upotpunila elegantnim stileto cipelama. Polazi joj za rukom da se za nekoliko minuta pretvori u pravu damu.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Potom se dama neprikosnovenog stila, koja se svojevremno našla na listi 10 najlepše obučenih žena sveta , za večeru u Predsedničkoj palati presvukla u, takože, proverenu kombinaciju, koju je nosila ranije ove godine u Barseloni.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Uvek svoju eleganciju upotpuni nekim efektnim nakitom i zablista na poseban način! Tako je uradila i ovog puta.

Uz svedenu elegantnu teget midi haljinu zanimljivog kroja, koja blago otkriva jedno rame, stavila je raskošne minđuše koje su celom autfitu dale potpuno drugačiju notu.

Radi se o kreaciji brenda Boüret koji nosi naziv Luna Diamante, čija je cena oko 450 evra.

U kom izdanju vam se kraljica više sviđa?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs