trend br 1

MINI SUKNJE SU PONOVO NA RADARU: Ne postoji ni jedan razlog zbog čega već sada ne možemo da ih nosimo! (FOTO)

Ovaj kratki modni trend viđali smo na brojnim revijama za predstojeću sezonu, pa je pitanje dana kada ćemo ga sve više viđati na ulicama

Moda
Autor:
MINI SUKNJE SU PONOVO NA RADARU: Ne postoji ni jedan razlog zbog čega već sada ne možemo da ih nosimo! (FOTO)
Instagram/Tamara, Foto: Instagram / Tamara

Otkako ih je šezdesetih popularizovala Meri Kvant, mini suknje kao simbol mladosti i oslobođenja ne izlaze iz mode, a u predstojećoj sezoni bićeo bavezan komad. Vijeli smo ih na revijama Šanela, Moskina, Versaćea, Lanvina, , Diora, Prade, pa i mikro mini verzije Miu Miu.

I dok su neki dizajneri svojim kreacijama i stajlinzima otkrili samo noge, pojedini poput Miu Miu i Šanela razgolitili su i stomak. Taj će trend ipak morati da sačeka leto, ali mini suknje možemo nositi i zimi.

Modeli od buklea, pletiva ili kože izgledaju odlično u kombinaciji s trikotažom ili na obične bele košulje i nezaobilazne blejzere. Nose se na trendi glomazne ili vojničke čizme, ali i na elegantne visoke, baš po uzoru na šezdesete. Iako će u punom sjaju zablistati na preplanule gole noge ovog leta, uz pravi par hulahopki, mini suknja će biti pun pogodak i za zimski stajling.

Inspiraciju smo pronašle kod omiljenih influenserki koje su već počele da nose ovaj modni trend na nešto drugačiji način.

Mini suknja + pletivo

Mini suknja + blejzer

Mini suknja + košulja

Mini suknja + crop top

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs