ZA ELEGANTNE I SUPTILNE

BRAON JE NOVA CRNA OVE MODNE SEZONE: Boja koja odiše luksuzom i elegancijom - evo kako da je nosite kao kraljica!(FOTO)

Postoje ljudi koji vole braon ili ne mogu da je podnesu, ali to je definitivno boja kojoj biste trebali da date šansu, jer deluje veoma moćno, efektno i sofisticirano.

Moda
Autor:
BRAON JE NOVA CRNA OVE MODNE SEZONE: Boja koja odiše luksuzom i elegancijom - evo kako da je nosite kao kraljica!(FOTO)
Foto: Shutterstock

Crna jeste večna boja, ali svaka modna sezona donosi nam još bar po jednu boju koja doseže popularnost vanvremenske crne. Ove zime to je bez presedana branon boja. I u opticaju su apsolutno sve njene nijanse - od najsvetlije kamel do tamno čokoladni braon.

Ova boja veoma je atraktivna i nošljiva, a svršeno se kombijuje sa takodje veoma poželjnom i aktuelnom - bež bojom. Braon na komadima garderobe deluje luksuzno, skupo i sofisticirano, pa će kvalitetan komad odeće u ovoj boji, vaš stajling svakako podići ma viši nivo.

Što se tiče odevnih komada u ovoj boji, sve se nosi - od haljina i sukanja, preko pantalona i odela do kaputa, za koje moramo da kažemo da izgledaju veoma glamurozno u ovoj boji i da svakom stajlingu daju dodatnu notu elegancije.

Braon boja posebno dobro izgleda na kožnim odevnim predmetima - suknjama, blejzerima i pantalonama, čak i na trikotaži -u šta ćete se uveriti u narednim redovima.

Mi vam donosimo ideje i predloge za nekoliko stajlinga u braon boji, koji zaista izgledaju fenomenalno.

Nadamo se da ćete pronaći inspiraciju za vaš braon autfit u našoj maloj galeriji:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs