PRELEPA

CRVENA HALJINA SA DUBOKIM ŠLICEM: Nekoliko meseci nakon što je rodila treću ćerku,Gal Gadot pokazala prelepu figuru!

Izraelska glumica koja u Holivudu gradi impresivnu karijeru pokorila je crveni tepih na premijeri novog Netfliksovog filma 'Red Notice' u Los Anđelesu

Moda
Autor:
CRVENA HALJINA SA DUBOKIM ŠLICEM: Nekoliko meseci nakon što je rodila treću ćerku,Gal Gadot pokazala prelepu figuru!
Gal Gadot, Foto: Profimedia

Zvezda filma 'Čudesna žena' koja je krajem juna postala mama treći put, devojčice kojoj su ponosni roditelji dali ime Danijela, s kolegama iz serije, Dvejnom Džonsonom i Rajanom Rejnoldsom ponosno je pozirala na premijeri u LA-ju.

Gal Gadot (36) izgledala je senzacionalno u raskošnoj haljini koja je naglasila njenu fantastičnu figuru i to samo nekoliko meseci nakon porođaja.

Bivša Mis Izraela za ovu je prigodu odabrala kreaciju koja je malo koga ostavila ravnodušnim. U blještavoj crvenoj haljini s potpisom prestižnog brenda Loewe tamnokosa lepotica ostavila je sve bez daha.

POSLE NIZA MODNIH PROMAŠAJA, SARA DŽESIKA PARKER BRILJIRALA: Stajling za čistu desetku! (FOTO)

Gal Gadot
foto: Profimedia

Stajling za čistu peticu upotpunila je elegantnom bob frizurom, crvenim karminom, upečatljivim nakitom i zlatnim sandalama na visoku petu.

Inače, Gal je godinama u srećnom braku s izraelskim preduzetnikom Jaronom Varsanom, a upoznali su se 2006. godine putem zajedničkog prijatelja na zabavi u izraelskoj pustinji. Bila je to zabava praktikovanja joge i zdrave ishrane, a glumica je izjavila da se odmah zaljubila i da je znala da je Jaron 'onaj pravi'. Nakon dve godine, u septembru 2008., venčali su se u velikom kongresnom centru u centru Tel Aviva. Danas žive na relaciji Izrael-SAD i ponosni su roditelji tri ćerke, Maje, Alme i Danijele.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs