VAUU!

STAJLING OD KOGA ĆE VAM PASTI VILICA: Adriana Lima u haljinici koju može da nosi samo žena sa izvajanim telom!(FOTO)

Manekenka u nikad izazovnijem izdanju!

Moda
22:19h Autor:
STAJLING OD KOGA ĆE VAM PASTI VILICA: Adriana Lima u haljinici koju može da nosi samo žena sa izvajanim telom!(FOTO)
Foto: Profimedia

Adriana Lima je jedna od najlepših žena na svetu, to je neosporno. Ali veoma često, ona nas podseti koliko zapravo dobro izgleda, kada je vidimo u nekom od stajlinga na crvenom tepihu.

Lepa manekenka je tako uslikana pre nekoliko dana na premijeri filma "Last Night in Soho" u Los Anđelesu, u mini haljinici od koje zastaje dah.

Adriana je za ovu priliku obukla mini haljinu sa šlicem, tako da se praktično vide cele noge, načinjenu od dva sloja. Prvi sloj zagasito žute boje i zlatni, donji sloj, koji izviruje iz haljine na gornjem i donjem delu.

Ni par dana kasnije nije se pojavila u ništa manje seksepilnom i atraktivnom izdanju, ovoga puta na premijer filma "Spencer", takođe u Los Anđelesu.

Manekenka je na premijeru došla u mini crnoj halinici, koja je u gornjem delu sačinjena od uskog satenskog korseta, a donji deo je izrađen od perja.

Adriana Lima
Adriana Lima foto: Profimedia

Adriana je uz to nosila svedene srebrno-crne sandale, diskretne minđuše, duge, uske kožne rukavice i već prepoznatljivo zalizanu kosu, skupljenu u visoku punđu.

Ceo stajling odisao je glamurom, prefinjenim seksepilom i ženstvenošću, kako smo od Adriane i navikli do sada.

Sve što još možemo da dodamo, jeste da je mankenka, po ko zna koji put, pokazala ko još uveka vlada crvenim tepisima Holivuda!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs