Stilizujte se i pomozite meštanima poplavljenih područja

Ušće dobrih stilova: Saveti o idealnoj modnoj kombinaciji za specijalne prilike

U okviru manifestacije koja traje od 30. maja do 1. juna profesionalni stilisti modne agencije Click biće na raspolaganju posetiocima Ušće šoping centra a njihov savet možete platiti prilogom, u skladu sa svojim mogućnostima, koji je namenjen ugroženima od poplava
Moda
00:36h
Ušće dobrih stilova: Saveti o idealnoj modnoj kombinaciji za specijalne prilike

Profesionalni stilisti modne agencije Click biće na raspolaganju posetiocima Ušće šoping centra od 30. maja do 1. juna kada će im deliti savete o idealnoj odevnoj kombinaciji za specijalne prilike, bilo da je u pitanju matursko veče, rođendan ili neka druga svečanost.

Za stilske savete koje dobiju, prisutni će moći da doniraju novčani prilog u skladu sa svojim mogućnostima, a koji je namenjen za pomoć meštanima poplavljenih područja.

U okviru manifestacije pod nazivom „Ušće dobrih stilova“ zainteresovani će moći da čuju i brojne ideje za najbolju šminku i frizuru, a u subotu, 31. maja, biće organizovane i specijalne jednočasovne edukativne prezentacije o stilu i modnim dodacima.

Istovremeno, na našoj Fejsbuk stranici, kao i stranici Ušće šoping centra, mladi će imati priliku da do 1. juna kreiraju svoje „digitalne odevne kombinacije“, a autori tri najlepša rešenja po izboru žirija osvojiće zanimljive poklone. Žiri će činiti predstavnici Ušće šoping centra i StilBooka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs