Neobično

Futuristički izgled Amber Rouz: Sa naočarima kao za varioce bila je najzapaženija (FOTO)

Model i voditeljka Amber Rouz ukrala je svu pažnju na crvenom tepihu tokom dodele muzičkih nagrada Bilbord, zahvaljujući ogromnim naočarima, iako je bila do grla zakopčana
Moda
19:54h Autor:
Futuristički izgled Amber Rouz: Sa naočarima kao za varioce bila je najzapaženija (FOTO)
Foto: Reuters
1 / 3 Foto: Reuters

Većina dama na crvenom tepihu tokom dodele muzičkih nagrada Bilbord u ponedeljak u Las Vegasu odlučila se za haljine koje više otkrivaju nego što pokrivaju, kako bi na sebe privukle pažnju.

Ali svu pažnju ukrala je do grla zakopčana voditeljka i model Amber Rouz (30). Ona je bila sva u crnom, sa crnim ružem na usnama i svojim zaštitnim znakom - gotovo ćelavom glavom, a na licu je imala naočare velike skoro kao maska kojom se radnici štite kada vare.

Pobrinula se da sva pažnja bude usmerena na njene naočare, pa nije pokazala nimalo kože. Nosila je helanke i obula čizme, a obukla je i dugu košulju i preko nje sako.

Ovakvim izgledom Rouz je definitivno pogodila futuristički "look".

Njenim imidžom oduševila se i pevačica Niki Minaž (31) koja je očigledno bila fascinirana Amberinim izborom detalja, pa je objavila njihovu zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu.

A kako je Niki izgledala na dodeli ovih muzičkih nagrada u preuskoj haljini iz koje su joj grudi "izbijale" na sve strane pogledajte OVDE.

Ostatak Amberinih fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs