džesika čestejn

NAJPOPULARNIJA CRVENOKOSA ZVEZDA ZABLISTALA NA PREMIJERI: Smele boje i futuristički dizajn! (FOTO)

Glumicu Džesiku Čestejn pre meseca dana imali smo priliku da vidimo na crvenom tepihu Venecijanskog festivala. Tada je sve ostavila bez daha odabirom haljine, u boji sličnoj kosi. Društvo joj je pravio kolega Oskar Ajzak, kao partner u seriji iz naslova, kompanije HBO. Međutim, novim izdanjem, uslikanim u Rimu, podigla je lestvicu više.

Moda
Autor:
NAJPOPULARNIJA CRVENOKOSA ZVEZDA ZABLISTALA NA PREMIJERI: Smele boje i futuristički dizajn! (FOTO)
Džesika Čestejn, Foto: Profimedia

Povod za pojavljivanje u večnom gradu jeste nova premijera – film The Eyes of Tammy Faye. Pored naslova, poznato nam je i to da glumica tumači lik kontroverzne žene koja je našoj javnosti verovatno nepoznata, što nije slučaj u Americi.

Ali, vratimo se odevnoj kombinaciji iza koje stoji kompanija Guči, a sastoji se od dva, po boji i strukturi kontrastna dela. Dizajneri su Džesiku zamislili u kreaciji bez rukava, ali sa efektnim prorezom, koji otkriva dekolte, dok se suknja stapa sa crvenim tepihom. Preciznije, gornji deo je nebeskoplav, a donji vatren. Kolor blok tehnika izrade poznata je još od antičkih vremena, a poslednjih godina sve više dobija na značaju.

UVEK JE BILA MRŠAVA, ALI SADA IZGLEDA ZABRINJAVAJUĆE: Šta se dešava sa Amal Kluni? (FOTO)

Džesika Častejn
foto: Profimedia

Kako je filmska i televizijska zvezda svoje poverenje ukazala čuvenom brendu, mogla je da računa na sasvim jedinstveno remek-delo. Krajnji rezultat pokazuje da Alesandro Mikele i te kako zna šta radi, i koju poruku želi da pošalje. Suvišno je napominjati da haljina iz njegove radonice savršeno prati junakinju sa bioskopskog platna.

Ipak, ova modna priča ne bi bila kompletna kada ne bismo spomenuli da je u nastanku toalete učestvovala i Elizabet Stjuart, koja je već izvesno vreme deo glumičinog tima. Samim tim, ona već dobro poznaje svoju klijentkinju i umela je da odredi pravu meru skladnosti. Ukoliko se malo bolje zagledamo, primetićemo rad na topu, koji ima primesu futurističkog. Ni donji deo nije ništa manje efektan. Naime, savršen čipkasti kroj propratile su diskretne zvezdice u tkanju. Za kraj, izdvajamo i okovratnik sačinjen od nakita, pa je Džesika Čestejn, uz adekvatnu frizuru, šminku, i sjaj u očima, naprosto blistala ove večeri.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs