Otvaranje filmskog festivala u San Sebastijanu

TATA I ĆERKA POKORILI CRVENI TEPIH: Antonio Banderas i Stela savršeno modno usklađeni! (FOTO)

Lepa Stela rođena je pre 24 godine u Marbelji i, kako navode pojedini mediji, želja joj je da krene stopama slavnih roditelja, ali i polusestre Dakote Džonson

Moda
Autor:
Foto: Profimedia

Holivudska superzvezda Antonio Banderas, rodom iz Španije, svojim prisustvom uveličao je svečano otvaranje „69. međunarodnog filmskog festivala“ u San Sebastijanu. Na crvenom tepihu ispred palate „Kursal“ pojavio se u društvu ćerke Stele del Karmen Banderas, koju je dobio u braku sa Melani Grifit.

Otac i ćerka plenili su pažnju u usklađenim, elegantnim odevnim kombinacijama, a budući da se njegova jedinica ne pojavljuje često na takvim manifestacijama, ne čudi što su blicevi fotoreportera bili usmereni u njihovom pravcu.

Antonio Banderas, Stela Banderas
foto: Profimedia

Lepa Stela rođena je pre 24 godine u Marbelji i, kako navode pojedini mediji, želja joj je da krene stopama slavnih roditelja, ali i polusestre Dakote Džonson. Pred filmske kamere prvi put je stala kao devojčica, u filmu “Crazy in Alabama”. Za sada se uspešno snalazi u ulozi modela, gde joj predviđaju sjajnu budućnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...