kako vam se dopada?

STREET STYLE INSPIRACIJA: Kejti Holms uparila dva komada koja svi imamo - i izgleda sjajno! (FOTO)

U 2021. godini, američku glumicu Kejti Holms najčešće viđamo na ulicama Njujorka na kojima pažnju pleni uvek odličnim odevnim kombinacijama. Tajna njenog naizgled jednostavnog i pristupačnog stila krije se u spoju odevnih komada i modnih dodataka koji izgledaju baš poput onih koji se nalaze u našim ormarima, najnovijih trendova koji svakom izgledu donose efektni pomak te najpoželjnijih dizajnerskih modela.

Moda
Autor:
STREET STYLE INSPIRACIJA: Kejti Holms uparila dva komada koja svi imamo - i izgleda sjajno! (FOTO)
Kejti Holms, Foto: Profimedia

I dok pristupačniji brendovi kopiraju dizajnerske modele koje Kejti nosi, mi u njenim street style kombinacijama pronalazimo nove outfit ideje. Poslednja odevna kombinacija iz ormara Kejti Holms je jednostavna, ležerna i elegantna jesenja kombinacija idealna za svaki dan. Naravno, reč je o popularnom spoju farmerica i blejzera.

NEDELJA MODE U LONDONU OTKRIVA: Ovo će biti 4 glavna trenda na proleće! (FOTO)

Kejti Holms
foto: Profimedia

Među kombinacijama popularnih modnih trendseterki, svake sezone ptimetićemo nekoliko outfit formula koje obožavaju i nose svi. Jedna od uniformi s kojom smo se družili prethodnih godina, biće aktuelna i ove sezone. Reč je o spoju šik blejzera i vašeg omiljenog para farmerica, čija privlačnost i dalje ne bledi. Ova kombinacija odlična je za svaki dan i donosi dašak klasike i ležernosti, ali i elegancije kada u priču uđe blejzer.

Kombinaciju blejzera i farmerica obožava i Kejti Holms. Za jesen 2021., Kejti je u svoju garderobu jedan od najboljih i najsvestranijih blejzera. Kejti nosi blejzer koji će odlično izgledati u bezbroj različitih kombinacija i uz svaki par njenih farmericau ormaru.

Ostatak njenog izgkeda je vrlo jednostavan – dodala mu je tek tanke alke minđuše, patike i nezaobilaznu zaštitnu masku za lice.

Kako se vama dopada ova kombinacija na lepoj glumici?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs