pogledajte

DŽOAN KOLINS (88) POKAZALA KAKO SE NOSI CVETNI DEZEN: Savršeno izdanje legendarne glumice! (FOTO)

Neke modne lekcije nećemo dobiti od mladih trendseterki, one najbolje neretko dolaze od dugogodišnjih stilskih ikona.

Moda
Autor:
DŽOAN KOLINS (88) POKAZALA KAKO SE NOSI CVETNI DEZEN: Savršeno izdanje legendarne glumice! (FOTO)
Džoan Kolins, Foto: Profimedia

Legendarna britanska glumica možda je poznatija po svojim stajlinzima koje je nosila u kultnoj Dinastiji tokom perioda 80-ih. Međutim, njeni outfiti nikada nisu prošli nezapežno ni van ekrana. Pa, ni sada kada je u devetoj deceniji života. Šatviše!

Džoan je pre nekoliko večeri viđena u jednom od najlepših londonskih restorana - Ivy Chelsea Garden. Glumica je na večeru došla sa 56-godišnjim suprugom Persi Gibsonom.

PONOSNE NA ONO ŠTO IM JE PRIRODA DALA, ŽELE DA STARE DOSTOJANSTVENO:18 diva 50+, koje su rekle NE estetskim operacijama!

Džoan Kolins
foto: Profimedia

Svakako u prvom planu bila je ona, zahvaljujući vrlo efektnom stajlingu koji je podrazumevao pravo malo večernje osveženje za kraj leta.

Svilena midi haljina sa crnom osnovom i printom kala u lila tonovima, te broš koji se uklapa u floralni dezean, a potom i letnji blejzer u sličnom koloritu koji zaokružuje izdanje svojom nežnom, ali upečatljivom bojom.

Taman lak na noktima kao najava jesenje sezone, prepoznatljiva natapirana kosa i proštepana baby roze tašnica zaokružile su večernji izgled poznate glumice, koja nam još jednom dokazuje da moda i dobar ukus ne poznaju godine.

Kako vam se dopada ovo izdanje poznate glumice?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs