fENOMENALNO

DUBOKI ŠLIC I IZVAJANE NOGE U PRVOM PLANU: Ovaj stajling španske kraljice je lekcija svakoj ženi! (FOTO)

Čista modna desetka

Moda
Autor:
DUBOKI ŠLIC I IZVAJANE NOGE U PRVOM PLANU: Ovaj stajling španske kraljice je lekcija svakoj ženi! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon nekoliko dana žalosti zbog smrti bake Marije del Karmen Alvarez del Valje, s kojom je bila jako bliska i koja joj je usadila ljubav prema novinarstvu, kraljica Leticija vratila se brojnim kraljevskim dužnostima. Stigla je na svečano veče zatvaranja filmskog festivala Atlàntida Mallorca Film Festa koji se održava u Palma de Majorki.

U ovom poznatom turističkom odredištu kraljica trenutno boravi sa suprugom, kraljem Felipeom i njihovim ćerkama, gde kombinuju kraljevske obaveze i javne događaje sa slobodnim danima.

Povodom završne večeri filmskog festivala španska kraljica zablistala je u još jednoj sjajnoj modnoj kombinaciji. Ovoga puta odlučila se za sofisticiranu tamnoplavu haljinu, naglašenog struka i visokog šlica, koji naglasak stavlja na vitke noge.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Uz efektnu "vrap" haljinu koja nosi potpis španskoj brenda Garcon, Leticija, koja s razlogom važi za jednu od najbolje obučenih kraljica, kombinovala je sandale metalik nijanse koje nose potpis španskog brenda Magrit.

Kraljica Leticija
foto: Profimedia

Vrlo elegantan stajling upotpunila je malom Carolina Herrera torbicom na preklop i sjajnim minđušama. Kosu je skupila u nisku punđu s ležernim efektom i opuštenim pramenovima koji su joj uokvirivali lice.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs