Oduševile modnim izborima

ISTOK PROTIV ZAPADA: Kraljica Ranija i Džil Bajden održale sastanak, a svi pričaju samo o ovome! (FOTO)

Koja se lepše obukla?

Moda
Autor:
ISTOK PROTIV ZAPADA: Kraljica Ranija i Džil Bajden održale sastanak, a svi pričaju samo o ovome! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kraljica Ranija i kralj Abdulah II su trenutno sa sinom princem Huseinom na službenom putu u SAD-u, a tim povodom kraljica Jordana susrela se sa Džil Bajden u Beloj kući. To je prva službena poseta jordanskog kraljevskog para američkom predsedniku Džozefu Bajdenu i prvoj dami Džil Bajden.

Posetom jordanskog kralja žele da ojačaju bilateralne odnose između SAD-a i Jordana kada je reč o političkim, sigurnosnim i ekonomskim pitanjima. To je prilika i da se osnaži trajno i strateško partnerstvo između Sjedinjenih Država i Jordana, ključnog sigurnosnog partnera i saveznika SAD-a. Kralj Abdulah II ujedno je prvi arapski vođa koji je došao u posetu predsedniku Bajdenu.

Kraljica Ranija i Džil Bajden takođe su održale sastanak, a pažnju su plenile i svojim odevnim kombinacijama. Džil je nosila komplet sačinjen od bele haljine koja lepo prati liniju tela i seže do kolena, i uz nju elegantni sako.

Džil Bajden, Kraljica Ranija
foto: Profimedia

Tanki beli kaiš sa zlatnom kopčom i štikle modne kuće Dior, koje je prva dama već nosila, savršeno su upotpunile stajling za susret s kraljicom.

Sa druge strane, kraljica Ranija je odabrala haljinu u ženstvenoj crvenoj boji sa lepršavim donjim delom. Gornji deo haljine podseća na košulju, a ukrašen je trakama koje vise preko struka koji je Ranija naglasila efektnim širokim pojasom.

Džil Bajden, Kraljica Ranija
foto: Profimedia

Zanimljiv ukras nalik brošu orijentalnog dizajna, salonke u smeđe-sivoj nijansi i satenska crvena torbica upotpunile su stajling prelepe kraljice.

Čiji stajling vam se više dopada?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs