MODNI SAVETI

5 LETNJIH HALJINA ZA SVAKU PRILIKU U REŽIJI TAMARE KALINIĆ: Ovako žena UVEK izgleda kao MILION DOLARA! (FOTO)

Da ima stila potvrđuju milioni vernih pratilaca kao i brendovi koji je angažuju iz dana u dan da reklamira njihove luksuzne proizvode.

Moda
Autor:
5 LETNJIH HALJINA ZA SVAKU PRILIKU U REŽIJI TAMARE KALINIĆ: Ovako žena UVEK izgleda kao MILION DOLARA! (FOTO)
Instagram / tamara, Foto: Instagram / Tamara

Naša najpoznatija influenserka, Tamara Kalinić i dalje iznenađuje svojim besprekornim stilom, a za letnje dane najčešće bira haljine raznih dezena, dužina i modela koje mogu poslužiti i nama kao inspiracija za odlazak na venčanje, rođendan ili neki događaj.

1. CVEĆE

Tamara je od početka svoje blogerske karijere nosila interesantne dezene i jarke boje, a na skorašnjem događaju zbog kojeg je došla iz Pariza u Beograd, gde živi sa svojim dečkom Italijanom, ponela je prelepu mini haljinu neobičnog dezena. Bela haljina sa krupnim cvetovima je idealna za odlazak na venčanje ili neki dnevni događaj.

2. TUFNE

Uvek aktuelan i ženstven dezen, Tamara je iskombinovala sa crno-belim sandalama , crnim širokim kaišem i torbici u jarko zelenoj boji brenda Botega Veneta.

3. PINK

Haljina midi dužine u pink boji je apsolutni hit ovog leta. Dodajte na to i neobičan model sa tankim bretelama, golim leđima i naboranim delom oko bokova i imate autfit koji je savršen za večernji izlazak.

4. OTVORI NA NEOBIČNIM MESTIMA

Ovaj trend je na sceni već nekoliko sezona, a naša influenserka je u stlizovanju otišla korak dalje. Naime, za romantičnu vožnju sa svojim izabranikom u Veneciji na gondoli, Tamara je obukla narandžastu haljinu midi dužine koju je uparila sa belim ženstvenim sandalama sa tankim kaišićima. Ženstvena tašna u takođe beloj boji bila je pun pogodak, a ovakav autfit je moguće poneti i danju i noću.

5. CRNA HALJINA

Ipak, ništa elegantnije ali i seksepilnije nije od crne haljine. Iako ih izbegavamo tokom leta, ovakav model je savršen za noćne izlaske. Duboki šlic, nabori na bokovima ističu figuru svake žene, a otvorena leđa su uvek dobrodošla. Tamara je ovu haljinu spojila sa sandalama koje na svojim tankim kaiševima imaju Svarkovski kristale ali ovakva haljina se može nositi i sa papučama na visoku petu kao i salonkama.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs