trend

Kul jakna koja će ovog proleća zameniti blejzer: Ovo je komad koji će imati svaka zaljubljenica u modu! (FOTO)

Polako, ali sigurno, približavamo se danima kada ćemo tople kapute zameniti trendi jaknama.

Moda
10:04h Autor:
Kul jakna koja će ovog proleća zameniti blejzer: Ovo je komad koji će imati svaka zaljubljenica u modu! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Iako je ispred nas još nekoliko hladnih nedelja tokom kojih će vuneni kaputi i puf jakne još uvek biti naši favoriti, prve kolekcije za prolećnu sezonu podstakle su nas na razmišljanje o prolećnoj garderobi u kojoj će jakne igrati važnu ulogu. Iako se dani kada ćemo preko omiljene majice ili ženstvene bluze prebaciti samo laganu jaknu čine daleko, prvi trendi modeli već su stigli i izgledaju odlično.

Među prvim prolećnim jaknama očekivano su se istakli baloner, blejzer i bajkerska kožna jakna. Ipak, iznad svih njih, kao najpopularnija jakna za nadolazeće prolećne dane istakla se se shacket jakna.

Trend koji izaziva podeljena mišljenja: Ovakve cipele ćemo nositi u narednim mesecima! (FOTO)

Između košulje i jakne, shacket jakna će preuzeti ulogu savršene ležerne jakne za prve tople dane i postati jedan od najboljih trendi dodataka kombinacijama na prelazu sezona. Njihov kroj inspirisan je izgledom klasične košulje, dok odabir materijala kao što su traper, samt i tanka veštačka koža dolazi iz sveta omiljenih prolećnih jakni. Spojeni zajedno, oni stvaraju model krojen po meri ležernog izgleda s trendi pomakom koji ćemo birati i ovog proleća.

Popularne trendseterke već su otkrile čar shacket modela i dodale ih svojim svakodnevnim kombinacija ležernog karaktera i s trendi pomakom. U spoju s farmericama i jendostavnom majicom ili ležernim pantalonama i pletivom, trenerkom ili haljinom u njenom najudobnijem izdanju, shacket jakna uvek izgleda odlično što je čini odličnim početkom svake prolećne garderobe i najboljim završetkom svake kombinacije.

Savršene kombinacije u kojima glavnu ulogu imaju - helanke: Samo ovako ih nose žene od stila! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs