Za čistu desetku

Hrabro modno izdanje kraljice Leticije: Kejt Midlton se nikad ne bi usudila da obuče ovako nešto! (FOTO)

Ovakve haljine pripadnice kraljevskih porodica retko nose

Moda
Autor:
Hrabro modno izdanje kraljice Leticije: Kejt Midlton se nikad ne bi usudila da obuče ovako nešto! (FOTO)
Foto: Profimedia

Pod posebnim epidemiološkim merama u madridskom muzeju El Prado održala se dodela novinarskih nagrada "Francisco Cerecedo". Svojim prisustvom tradicionalno ju je uveličao španski kraljevski par. Kraljica Leticija je bivša novinarka i TV voditeljka, pa dolazak na ovu dodelu ne propušta već 16. godinu zaredom.

Među njenim najboljim modnim izdanjima nalaze se i neka koja je nosila baš na ovoj dodeli. Tako modni kritičari posebno pamte i hvale ono iz 2017. kada je nosila tada devet godina staru belu mini haljinu Tereze Helbig s crnim baršunastim rubom i naramenicama.

Ovaj stajling nikad neće izaći iz mode: Kraljica Leticija objasnila kako dobro stilizovana žena treba da izgleda! (FOTO)

foto: Profimedia

Bio je to poprilično odvažan potez za jednu kraljicu jer žene na njenoj funkciji uglavnom ne nose takve odevne komade, ali s obzirom na to koliko je dobro izgledala u haljini, niko joj nije mogao pronaći zamerku.

Ove godine odabrala je jednostavniji model i nosila crnu haljinu brenda Emporio Armani u kombinaciji sa salonkama Manola Blanika.

Poslovna kombinacija u nežnim tonovima: Odličan stajling za odlazak u kancelariju! (FOTO)

foto: Profimedia

Iako je ovo na prvi pogled mnogo konzervativnija haljina, visoki prorez sa strane koji do izražaja dolazi tek prilikom kretanja takođe je nešto što se retko viđa na pripadnicama kraljevskih porodica.

Tako, na primer, vojvotkinju Kejt Midlton nikad nismo videli u takvim odevnim komadima, a verovatnoća da će ih u budućnosti nositi veoma je mala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs